davidson 1 Napisano Maj 30, 2012 Ładny DS 1000 Corse pojawił się na necie. Tylko trochę drogawy ... choć, jeśli jest w tak super stanie jak pisze sprzedający, to cena jest ok ;) http://otomoto.pl/ducati-ds-1000-corse-M3211360.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Maj 30, 2012 Wygląda ładnie ale z tymi kucykami to Pan przesadził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Maj 30, 2012 Wygląda ładnie ale z tymi kucykami to Pan przesadził. Aaaa, tak , nie zauwazyłem! :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmoradek 0 Napisano Maj 30, 2012 125 KM (92 kW) LIMITOWANA EDYCJIA TESTASTRETTA CORSE :D :D :D ma facet fantazję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Maj 30, 2012 Jak to mówią reklama dźwignią handlu. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmoradek 0 Napisano Maj 30, 2012 Te głowice TESTASTRETTA całkiem do desmodue podobne .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Maj 30, 2012 Tak czy siak ja bym nie kupił bo jak pan napisał "kopie" - przebicie jakie czy co :lol: Ta wersja potwierdza jedno Włosi mają straszny bałagan w tej fabryce nawet nie wiedzą co z taśmy zeszło. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Maj 30, 2012 Ciekawe, kto z mojej mieściny go sprzedaje :?: W pierwszej chwili pomyślałem, że może w firmie śp.Olesia, ale tam by takich banialuków o Testa nie napisali ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach