Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
krl

Kto w Ducati w sezonie 2013.

Polecane posty

Polecam ten artykuł. Nie będę tłumaczył, ale w skrócie, Stoner mówi co myśli o Rossim i jego powrocie do Yamahy. Ja się z nim zgadzam.

http://www.motorcyclenews.com/MCN/sport ... ha-return/

Dla tego też od dawna uważam że rozstanie VR z Ducati będzie zapewne dobre dla obu stron od dawien dawna widać że Vale i jego ekipa nie mają kompletnie pomysłu ale także Vale nie ma już serca i ochoty na walkę z materią - tak więc Postrzeganie sprawy przez Stonera wydaje się być właściwe.

Może okazać się że cisza która nastanie po odejściu Vale z zespołu Ducati i dodatkowo zatrudnienie tam AD może spowodować że będą oni cicho i spokojnie mogli pracować nad motocyklem bo umówmy się aktualnie nikt nie spodziewa się po tym zestawieniu oszałamiających efektów a cisza i spokój w pracy mogą przynieść efekty.

http://motosp.pl/2012/08/motogp/rossi-n ... em-stoner/ tu to samo w języku polskim. W 100% o tym mówię. Też się zgadzam z Jankiem. Sprawa opon jest dziwna, nikt tu nie wspomina o czasach kiedy Vale miał dosyc duzą przewagę nad innymi w sprawie opon jak były robione dla niego pod kazdy wyścig......

Kurde, a może Dovi się jakoś odnajdzie?

Dovi nieodzownie mi się z czwórką kojarzy ale to i tak byłby duży postęp gdyby czwarty dojeżdżał :D

...Widać wygrywanie w motogp nie jest dla Ducati najważniejsze...

W tej kwestii jesteś zdecydowanie w błędzie.

To, że ktoś jest zboczony to jego sprawa, ale nigdy zboczenie DLA MNIE nie będzie normą ot co...przez to niemożliwe jest żeby był moim idolem, wzorcem do naśladowania ect...

Jestem człekiem starej konserwatywnej daty...J-999

Nie jesteś z tym sam :mrgreen: Ta epoka "tolerancyjności" też kiedyś minie i normalność stanie się cnotą :D

A jak ktoś całuje się w gejowskim klubie z języczkiem z innym gejem, to jak to jest ( dodam, że był to swego czasu, mały pikantny szczegół)

patrzac po tym jakie ma partnerki i w jakich sytuacjach rowniez był widziany nazwałbym go raczej bi

To, że ktoś jest zboczony to jego sprawa, ale nigdy zboczenie DLA MNIE nie będzie normą ot co...przez to niemożliwe jest żeby był moim idolem, wzorcem do naśladowania ect...

tyle tylko, że to co Robi VR w łóżku i po wyscigach mnie zupełnie nie obchodzi - on ma jezdzic po torze i wygrywac

Jestem człekiem starej konserwatywnej daty, Krecik

martwią mnie Twoje za insynuacje między słowami...masz coś do ukrycia ???

a pewnie że mam, kochającą się rodzinę z małym dzieckiem, również kochanym, gdzie rodzice są małżeństwem - a jak jest u Ciebie?

Ja nie jestem tolerancyjny, me poglądy nie przystają do dzisiejszych czasów, martwi mnie podejście większości młodych ludzi i i nie tylko młodych ludzi...

A ja z wykształcenia jestem psychologiem klinicznym ze specjalizacją z seksuologii klinicznej, także mam troszkę prawdopodobnie wiekszą wiedzę zarówno teoretyczną jak i empiryczną i dlatego mnie to nie martwi

Gdzie się podziały:

- rodzina

- miłość

- uczciwość

- sprawiedliwość

ect...

Janku miałem do czynienia z parami homoseksualnymi wychowującymi dzieci (zarowna 2xkobieta jak i 2xmezczyzna) i uwierz mi ze widziałem u nich wiecej miłości w sosunku do siebie i dziecka niz u niejednej heterseksualnej pary. nie jest to zapewne regułą ale ja mam takie doswiadczenia.

A samych $$ - rozgrywek nikt nie jest tak naprawdę rozstrzygnąć kto co i komu...

Jesteś za młody by pamiętać różne afery z F1, tutaj sytuacja zaczynała mi wyglądać bardzo podobnie...

Kiego ciula jest monopol na opony ( zresztą w WSBK też), a skoro to prototypy a uwolnić rynek dostawców( zresztą nie tylko o opony chodzi), nich inni też mają pole do popisu...

J-999

tu sie zgadzamy w 100% ale nie oszukujmy sie motoGP to maszynka do zarabiania pieniedzy dla Dorny także tu chyba kezy pies pogzebany

...Widać wygrywanie w motogp nie jest dla Ducati najważniejsze...

W tej kwestii jesteś zdecydowanie w błędzie.

a jaki widzisz sens prob zatrzymania rossiego na kolejne dwa lata? bo nie wierze w budowe zupelnie nowego motocykla zamiast rozbudowy starego. nowy musiałby byc bardziej japonski zeby rossi na nim wygrywal

Jestem człekiem starej konserwatywnej daty...J-999

Nie jesteś z tym sam :mrgreen: Ta epoka "tolerancyjności" też kiedyś minie i normalność stanie się cnotą :D

sczerze watpie

Mam nadzieje Krencik, ze ilośc postów w tym wątku i czas poswiecony jemu odpowiada ci dlaczego Audi chciało go zostawić? Proste dzieki niemu obok tez zarabiaja dużo.

Ja w tej kwesti jestem raczej po stronie Stoner, aby nie za wszelką cenę i ilość, a jakość dla tych którzy chcą oglądać.

Dzisiaj mi sie sniło, ze Dovi objedzie wszystkich :!:

Alez o to mi dokładnie chodzi. Rossiego nie chcieli zeby wygrywał ale robił reklamę a wg mnie jemu to nie odpowiadało. Niestety w tym tygodniu nie miałem tyle czasu zeby przeczytać wypociny kangura więc się nie odniose

To nie są wypociny z ubiegłego tygodnia, tylko to co Kangur uważa od zawsze. Nie podoba mu sie, ze z profesjonalnych powaznych i śmiertelnie niebezpiecznych wyścigów robi sie sieczkę. Narazając wszystkich na niebezpieczenstwo; moto CRT, zmiany silników, ilosci silników, jedne opony, regulamin pod zawodnika. A co najważniejsze i co mnie najbardziej przekonało do opinii głoszonych przez Kuri kuri to podziały na lepszych i gorszych, tych co moga spać w normalnych warunkach i tych co nie zasługuja. Ci co moga zjeść rzucona kość przez Dornę i ci co nie, ci co moga wjechać na padock i ci co maja byc pod płotem itd itd. i jek wszedzie panowie działacze organizatorzy wychodza najlepiej i decydują.......bo oni zawsze w komisjach :evil: Jak się z tym nie zgodzisz to znaczy, że sie podszywasz pod krencika gościu ;)

Alez ja się zgadzam. Każda seria wyścigowa to nic innego jak biznes w czystej postaci.

Organizator zgarnia kasę bezpośrednio, firmy uczestniczące pośrednio poprzez swoją sprzedaż, a do tego potrzeba idola który napedzi jeszcze wiecej kasy. I stad lepsze traktowanie tych którzy przynoszą najwiecej kasy.

Tak było od zawsze i tak będzie. A jak ktoś tego nie widzi i wierzy w czystość jakiegokolwiek sportu to gratuluje krotkowzrocznosci.

Co do CRT silników i opon zgadzam się z Kaziem

:shock: :D Ben Spies zostaje w Moto GP i w przyszłym sezonie zobaczymy go na ?? .... Ducati w zapowiadanym zespole Junior . Do Bena najprawdopodobniej dołączy Andrea Iannone - i dobrze :D

http://www.moto.it/MotoGP/spies-correra ... U.facebook

Wycofuję co tu napisałem - to nie jest jeszcze oficjalna informacja , ktoś się pośpieszył :? Sorki

:shock: :D Ben Spies zostaje w Moto GP i w przyszłym sezonie zobaczymy go na ?? .... Ducati w zapowiadanym zespole Junior . Do Bena najprawdopodobniej dołączy Andrea Iannone - i dobrze :D

Wycofuję co tu napisałem - to nie jest jeszcze oficjalna informacja , ktoś się pośpieszył :? Sorki

Czyżby DORNA podesłała Ci głowę konia do łóżka? :lol:

Czyżby DORNA podesłała Ci głowę konia do łóżka? :lol:

Coś się ostatnio z Carmelo nie dogadujemy , złośliwy się robi ;)

Skończyły się testy Ducati na torze Mugelo . Dzisiaj młodzicy tj A. Iannone przejechał 51 kółek a M. Pirro 65 . Andrea najlepsze okrążenie pokonał z lepszym czasem ( 1.48.3 ) niż V. Rossi (1.48.502 ) podczas kwalifikacji GP Włoch , a miał przecież o wiele mniej czasu aby oswoić się z bestią . Czyż to nie jest dobry kandydat na kierowcę Ducata ?? Podekscytowany będę obserwował tego chłopaka ;)

post-392-1366038710,9693_thumb.jpg

Na ductalku napisali, ze jest pewny miejsca w Ducati w 2013. Czyli jednak zespół juniorski?

Od dawna pisałem ze iannone jest bdb kandydatem

http://www.sportmediaset.mediaset.it/mo ... ossi.shtml

Kolejny artykuł o świetnych wynikach Iannone w testach . Piszą też że najprawdopodobniej 29 dołączy do zespołu Ducati Junior w którym jest już Spies :roll: . To jak to jest z tym Benem ? Podpisał już coś czy nie ?

post-392-1366038711,717_thumb.jpg

krl    0

Oddział Ducati Corse potwierdził na swojej stronie oficjalnie że umowa między Pramac Ducati a Benem Spiesem została podpisana w zespole będzie także jeździł Andrea Ianone.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.