Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
musieli

999S

Polecane posty

2006 rok, po lifcie za dużym wahaczu i promieniówkach, w oryginale biposto - założony tył laminatowy monoposto (oryginał w pudełku), 14999km przebiegu, zestaw wydechowy: końcówka Termignoni + komputer + filtry powietrza, wysoka szyba Ducati Performance, otwarte sprzęgło: docisk Ducati Performance + osłona RIZOMA, osłona zębatki przedniej RIZOMA. Na kołach ładne kapcie Dunlop D211 GP Racer.

Import Włochy, cena 26900 w tym dokumenty do rejestracji w kraju oraz wymiana płynów.

2012-06-06-384.jpg

2012-06-06-385.jpg

2012-06-06-386.jpg

2012-06-06-389.jpg

2012-06-06-390.jpg

Boa    0

Z tego co wiem, to Darek sam ściąga moto. Przeca jest napisane import włochy, chociaż tak na prawdę, każda Duca kiedyś była stamtąd importowana :lol:

ps. z drugiej strony tłumaczyło by to obecną kategorię, w której ogłoszenie się znajduje :arrow: reklama czyjejś maszyny :lol:

czy ja widzę dobrze że to dziewiątki z etapbike Sękocin

Tak, motocykl był u nas w celu usunięcia drobnego wycieku. Takie więc to ogłoszenie uprzejmościowe ;)

rozumieć, a którego wycieku bo oglądając zauważyłem dwa? i to mnie troszku zraziło.

odp. może być na prv. . bo jeśli wyciek(delikatny) usunięty to może się skusze na wozidło diabła.

rozumieć, a którego wycieku bo oglądając zauważyłem dwa? i to mnie troszku zraziło.

odp. może być na prv. . bo jeśli wyciek(delikatny) usunięty to może się skusze na wozidło diabła.

Z pod wysprzęglika - uszkodzone oringi na popychaczu, to prowadziło do zaolejenia praktycznie całego dołu silnika oraz okolicy przedniej zębatki. A drugi wyciek?

wysprzęglik oki. drugi wyciek/pocenie się zauważyłem na misce tak jakby w okolicy(nie wiem jak się to fachowo nazywa i pewnie strzele babola) wstępnego filtra czy coś na dole miski olejowej z tym że nie mogłem się dopatrzeć skąd to idzie czy czasem gdzieś nie z góry. szefa komisu nie był i nie można było zwalić prawego boczka/owiewki.

więc jak to szło wszystko z wysprzęglika to oki.

z tym że wysprzęglik puszczał płyn hamulcowy

nie zostaje nic innego jak trzymać kciuki że po wakacjach jak wrócę nikt nie kupi,mało czasu by Duśkę szykować na 6tyś/km, a ryż już gotowy.

Wszystko szło z pod wysprzęglika, a wrażenie że to płyn hydrauliczny bo sprzęt prawdopodobnie jest na Motulu 300V.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.