Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
szlak

Streetfighter jako turystyk :D to nie żart

Polecane posty

Pomysł może i na pierwszy rzut oka szalony... ale poczytałem sobie na usa-forums i ludzie potrafią pokonywać po 600-800km dziennie tym moto, zapakowani i uśmiechnięci... albo na ostrych prochach ;)

więc na początek... żeby była trasa nie może łba urywać... macie sprawdzone jakieś szyby? "pasujące" oczywiście na czas podróży ;)

z sakw i innych takich - znalazłem dostępne w naszym pięknym kraju na zamówienie i dedykowane do naszego moto givi:

tył:

-stelaż T682

-sakwy T431

nie są to oczywiści kufry jak w goldwingu ;) ale też nie bużą aerodynamiki jak jeden kufer na pupie.

na bak znalazłem coś na magnes hehehehhe ;)

a tak serio:

- mocowanie TFS T460B

- tankbag xstream T475 też od givi.

w oczekiwaniu na wasze doświadczenia pzdr... i do pracy.

na dowód ,że pomysł nie jest szalony... fotka gdzieś ze świata

post-1677-1366038166,4491_thumb.jpg

pomysł został potraktowany jako szalony?? w desmo szpitalu??

albo żeczywiście jest nas tak mało ... :(

niestety moja choroba się pogłębia więc kolejny dowód na to ,że się da :D

post-1677-1366038172,9224_thumb.jpg

Sam co 3 tygodnie na Speedzie przemieszczam się na trasie Berlin - Warszawa. Chociaż nie jest to turystyk - mi jest wygodnie. A zaopatrzony w torby i plecak Kriega daje radę. Trzy tygodnie temu Diavelem przebyłem trasę Magdeburg (Niemcy) - Warszawa w obie strony również dał radę, a frajdy było mnóstwo. Jak widzisz można, jak się chcę.

Boa    0
kolejny dowód na to ,że się da :D

Oj, ale nie trzeba nic udowadniać, każdy wie, że się da. Tylko... po co, skoro można mieć multi :?: :P

no raczej nie chodzi mi o to żeby mieć multi na podróże, streetfightera na miasto drugiego na tor albo lepjej jakieś 1098 no i jakiegoś czopka do poturlania się ;)

maszynę mam jedną, jestem jej wierny bardziej niż byłej żonie i z nią chcę spędzić urlop :D

miki - pozazdrościć układu miast i drogi jaka jest między nimi ;)... z dobrym tempomatem aż się chce ;) ciekaw jestem czy za każdym razem podkręcasz tempo coraz bardziej ;)

ja w celach rekreacyjno zapoznawczych planuję w weekend skok do szczecin/międzyzdroje żeby wiedzieć czy po 400/500km chce mi się na drugi dzień jeszcze myśleć o jeździe ;)

Najpierw myślałam że to zart streetfighter i turystyk??a jednak się da.. muszę swojego monsterka też ubrac w pare toreb żeby skarpetki się zmieściły:P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.