Madi 3 Napisano Czerwiec 21, 2012 mało motocyklowe, chyba, że - jak ja - ściągniecie zegarek Ducati, tapety Ducati i dzwonki Ducati... no i użyjecie GPS podczas podróży motocyklowej :P do rzeczy. mam na sprzedaż nowiutki Galaxy SII z simlockiem w T-mobile. Wystawilam go na allegro za 1200. Cena dla desmomaniaków to 1100. http://allegro.pl/show_item.php?item=2438965667 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Czerwiec 21, 2012 Ale z tego co wiem T-mobile swego czasu nie zakładał sim-locka. Chyba ze niedawno coś się zmieniło. Tylko Orange zakłada sim-locka. Fajny telefonik ale ja mam już dość Androida ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madi 3 Napisano Czerwiec 21, 2012 ide sprawdzic inna karte... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 A juz myslałem, ze masz forda galaxy ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Zakładanie sim-lock-ów przez operatorów jest bezprawne i jeśli tak owy znajduje się na aparacie operator jest zobowiązany zdjąć go bezpłatnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 Zakładanie sim-lock-ów przez operatorów jest bezprawne i jeśli tak owy znajduje się na aparacie operator jest zobowiązany zdjąć go bezpłatnie. Na jakiej podstawie ? pytam bo takowy mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SCHNNAZZI 4 Napisano Czerwiec 22, 2012 No ciekawe. Mógłbyś wyjaśnić szerzej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gargamel 2 Napisano Czerwiec 22, 2012 Jeżeli posiadacie telefon danego operatora z simlock-iem i dowód zakupu telefonu, możecie udać się do najbliższego punktu sprzedaży danej sieci a tam bez problemu ściągną wam simlock-a. Taki zwyczaj funkcjonuje już od około dwóch lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Czerwiec 23, 2012 Na takiej podstawie, że podpisując umowę z operatorem podpisujesz ją na świadczenie usługi, a nie na korzystanie z aparatu, czy jego serwisowanie. Było o tym dość głośno swego czas. Sam z resztą bojkotowałem sim-lock-i. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madi 3 Napisano Czerwiec 23, 2012 dobrze wiedzieć bo Orange blokuje wszystkie fony : Galaxy ( nie ford ) sprzedany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach