Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
krl

Kombinezon IXS XR 2- częściowy

Polecane posty

krl    0

Zakamarki mojej piwnicy są niezbadane i odkrywają coraz to nowe pokłady motocyklowej odzieży która leży i marnuje się.

Wystawiam więc na sprzedaż kombinezon 2-częściowy IXS XR Black rozmiar kurtka 52 spodnie 275 a wiec 52 ale krótsze o 3cm o standardowego rozmiaru 52.

Kombinezon jest w stanie dobrym – bez dziur i przetarć – oczywiście był używany więc nie jest to igła bez ryski ze sklepu.

Dodam iż nie widzę możliwości sprzedaży osobno – choć w momencie gdy znajdzie się chętny na jedno i drugi chętny na pozostałą część to oczywiście rozbiorę kombinezon.

Dodam jeszcze że kurtka ma dłuższy tył co powoduje że można śmigać w niej w połączeniu z jeansami i schaby nie pozostają gołe.

No i na koniec suma: 700zł

post-968-1366038255,6349_thumb.jpg

post-968-1366038259,7091_thumb.jpg

post-968-1366038259,8634_thumb.jpg

post-968-1366038259,9606_thumb.jpg

post-968-1366038260,0694_thumb.jpg

post-968-1366038260,2296_thumb.jpg

krl    0
Ładne te pucharki. Zdobyte na Polskiej Ziemi, czy za miedzą?

Większość w Polsce choć jest też kilka sztuk przywiezionych z za miedzy.

krl czysto techniczne pytanie... nie jesteś kobietą więc się obrazić nie powinienneś... waga i wzrost ;)

przymierzałem już kilka kombi i mam rozstrzał od 50 do 54 w zależności od producenta, nie wspominając o spodnie/kurtka pasujące w innych rozm.

ja mam 180cm i jakieś 80kg normalnie zbudowanego faceta ;) i tak się zastanawiam czy się wpasuje.

krl    0
krl czysto techniczne pytanie... nie jesteś kobietą więc się obrazić nie powinienneś... waga i wzrost ;)

przymierzałem już kilka kombi i mam rozstrzał od 50 do 54 w zależności od producenta, nie wspominając o spodnie/kurtka pasujące w innych rozm.

ja mam 180cm i jakieś 80kg normalnie zbudowanego faceta ;) i tak się zastanawiam czy się wpasuje.

Według karty rozmiarowej IXS rozmiar 52 jest na osobę o wzroście 177-181cm co do spodni jest identycznie choć te są krótsze od standardowego 52 o 3 cm.

Ja mam 171 cm i jak widzisz zarówno kurtka jak i spodnie są na mnie za długie ale ja z racji posiadania pokaznej klatki piersiowej muszę nosić zawsze rozmiar więcej.

Tak czy siak ciuchy na moto zawsze wymagają przymiarki - jeszcze jak jest za dużo to można coś z tym zrobić w drugą stronę jest wielki problem.

no skoro kombi nadal na mnie czeka :D

lecę w środę do władka na kilka dni... więc jak będzie opcja ,żeby zawitać do Ciebie i małą przymiarkę strzelić to by było super.

krl    0
no skoro kombi nadal na mnie czeka :D

lecę w środę do władka na kilka dni... więc jak będzie opcja ,żeby zawitać do Ciebie i małą przymiarkę strzelić to by było super.

Oczywiście opcja jest, mieszkam 1,5km od obwodnicy więc będziesz miał blisko.

Zapraszam.

krl    0

Odgrzewam sprawę sprzedaży kombinezonu.

W pakiecie mam nadzieję wyprosić od Białego poradę dla nowego właściciela jak z tego kombiaka zrobić prawię nówkę. ;)

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.