Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
KGr

Sushi-mucha FZ-8

Polecane posty

KGr    1

No dobra,

powoli podejmuje probe numer 2 przesiadki na jedyna sluszna marke :)

Poki co nie zamiescilem jeszcze ogloszenia na zadnym portalu, daje info Wam - moze ktos czegos takiego szuka albo zna kogos, wiadomo.

Sushi mucha to Yamaha FZ8-N z 2010 roku. Moto z polskiego salonu (w Katowicach), jestem 2gim wlascicielem. Kupilem ja w listopadzie z przebiegiem 9000, swiezo po przegladzie gwarancyjnym i z nowa opona z tylu (kapec). W tej chwili ma 12500 tysia i rosnie, bo moto uzywam. Jedyne co jej dolega to porozbijane muchy, brud i normalne slady uzytkowania. Nie byla rozbita, nie miala zadnego paciaka, zaden element nie byl prostowany, szpachlowany, lakierowany, naprawiany ani nie jest poobdzierany. Wyjatek - przedni blotnik (uszkodzilem go blokada tarczy hamulcowej, po pierwszym zalozeniu...). Jest posklejany, musze go jeszcze polakierowac, ale go nie zaloze. W poniedzialek bede mial na jego miejsce karbonowy zamiennik, ktory oczywiscie dorzucam. Oprocz tego ma: tlumik koncowy LV, kierunkowskazy Rizoma i "ogon" tej samej marki. Oryginalne czesci w wiekszosci mam.

Z czym to sie je? Najlepiej z sosem sojowym i wasabi. Moto jest wygodne (pozycja tylko lekko aktywna - 450 km z jednym postojem i zero zmeczenia), silnik 800 wiec pomimo tych 110 koni ciagnie calkiem ladnie (przy 45 kmh na 6tce nie szarpie), ale po japonsku (czyli powyzej 6k dopiero zaczyna sie zabawa). Heble fenomen. W trasie 4.5/100, po miescie zalezy od kierowcy wiec wole nie wiedziec :)

(tu na starych blachach jeszcze)

moto.JPG

(tu w trasie)

20120422_123345.jpg

20120607_130144.jpg

20120607_130751.jpg

20120607_142145.jpg

(tu w garazu)

02.jpg

01.jpg

05.jpg

Cena to cos kolo 25k (za 22-23 chodza posciagane z konca swiata "bezwypadkowe" gole paciaki), do rozsadnej negocjacji.

Jak cos to na PW, zdjecia moge dorobic i doslac inne jak bedzie potrzeba.

A! PRAWIE BYM ZAPOMNIAL! :)

OCZYWISCIE MOZLIWA ZAMIANA NA DUCATI :), z doplata w obie strony. Najchetniej swiezy monster :)

No dobra,

:clap:

Powodzonka w sprzedaży!!!

Boa    0

Musi ładnie szczekać na tym megafonie :twisted:

BTW, świetny pomysł z tym malowaniem światłem :thumbup:

KGr    1
Musi ładnie szczekać na tym megafonie :twisted:

Wcale nie jest jakis bardzo glosny. Z zatyczka to poziom fabrycznego, bez nabiera troche wiecej basu i zaczyna go byc slychac w czasie jazdy. Ale jeszcze zadnego alarmu w samochodzie nie wlaczyl :)

BTW, świetny pomysł z tym malowaniem światłem :thumbup:

Dzieki :)

No dobra,

Życzę powodzenia w sprzedaży i nie poddawaj się. Ja dopiero za 4 podejściem

stałem się posiadaczem Ducati :D

KGr    1

Tak jak pisałem, musia dostała troche węgla.

20120716_183817.jpg

20120716_182704.jpg

KGr    1

Najpierw musze przyszykowac garaz i portfel na nowe moto, potem sie zobaczy :) Mucha tania nie jest, wiec troche pewnie minie zanim znajdzie nowy dom - nie jedna dusia mi w tym czasie kolo nosa pewnie przejdzie...

To aż dziwne, że się tak długo sprzedaje. Młode, zadbane moto... pewnie dlatego, że nie oddajesz za pół ceny...

KGr    1

Taki kraj, ze 24 tysie za zabawke to jednak duzo kasy. Zwlaszcza, ze to "tylko" wspolczesny UJM - nie wazne ze zadbany i doinwestowany.

A i Yamaha ze swoja "promocja" na rocznik 2011 tez mi nie pomaga :) Co prawda to tylko kilka motocykli rozrzuconych po calej Polsce, ale jednak.

KGr    1

Nowa, ostateczna cena. Bez negocjowania, rzut na tasme etc - jak nie pojdzie za ta kwote to zostaje ze mna jeszcze sezon (jakbym umiał wyczarowywac kase, to oddalbym nawet za darmo, ale nie umiem...).

23000 ze wszystkim i ani złocisza mniej.

KGr    1

Ogloszenie nieaktualne, profil zaktualizowany. Przygotujcie sie na pol roku marudzenia z mojej strony ze nie ma nic fajnego do kupienia :)

Taa...

Sprzedałeś dobry motocykl, kupisz rzęrzącego Ducata i się zacznie marudzenie .... :lol:

W co celujesz ?

Ogloszenie nieaktualne, profil zaktualizowany. Przygotujcie sie na pol roku marudzenia z mojej strony ze nie ma nic fajnego do kupienia :)

Graty brachu !!! Kasiasty teraz będziesz więc uważaj na lachony które się przyczepią do Ciebie teraz... ;)

Będziem kibicować mocno :D Doradzać, wyszydzać i wyszukiwać wszystkie rysy na lakierze potencjalnego nabytku (no na pewno ja takie rzeczy będę szukał bo heehehehe na mechanice to znam się jak pies na astrofizyce :D Czyli jak mnie w rakiecie wystrzelą to polecę...)

Przygotujcie sie na pol roku marudzenia z mojej strony ze nie ma nic fajnego do kupienia

Już piszę do Administracji, żeby zawiesili Ci konto :lol: :lol: :lol:

A tak na poważnie: Gratuluję sprzedaży i życzę owocnych poszukiwań. Też się nie znam, ale pomogę chętnie, jak ten gość, co mówił:

"Co z tego, że nie umiem śpiewać ? - ALE LUBIĘ !" ;)

W końcu się udało :) Życzę, żeby udało się jeszcze coś znaleźć przed końcem sezonu (chociaż sam kupiłem dopiero w styczniu :P )

Gratki z okazji sprzedaży, nie łatwa sztuka w dzisiejszych czasach.

Jak wpadnie Ci w oko coś z Łodzi i okolic to dawaj cynk, zawsze mogę rzucić okiem zanim wybierzesz się w podróż, serwisik też tu mam godny polecenia, gdzie za niedużą kasę przebadają Ci moto jak pewien prezydent pewną sekretarkę ;)

Pzdr.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.