musieli 30 Napisano Listopad 16, 2012 Pokaż nam Jego oponę. ;) :lol: Heh... Super temat na zimowy piardowaty wątek :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sirRoberto 0 Napisano Listopad 16, 2012 zamknięta dosyć szybko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Listopad 16, 2012 moja jest kwadratowa i mi to wisi :) , nalezy wspomniec jeszcze ze zalezy to od opon , nie jestem jakims znawcą ale moje piloty power 2ct to raczej opony z betonu do których nic sie nie klei , natomiast miałem porównanie w 848 z pirelli supercorsa i te opony nawet jak nie chcesz to sie marszczą na winklach w mieście :P . Co do szaty graficznej to może cos w stylu retro taka stara zieleń z bladą czerwienią http://qnbikes.files.wordpress.com/2011 ... poster.jpg na pierwszy sprzęt GSXR 750, kupił nowke 2012 w tym roku i juz ma przelatane ponad 7tys. bez najmniejszego szwanku. I co da się. "przelatane" ??? Jasne !! Pokaż nam Jego oponę. ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Listopad 16, 2012 Kurak coś sugerujesz? :) Z odrobiną oleju w glowie na pewno da się powolil przyzwyczaic do maszyny (jakiejkolwiek). Mój ziom mimo, że odradzeałem mu kupno na pierwszy sprzęt GSXR 750, kupił nowke 2012 w tym roku i juz ma przelatane ponad 7tys. bez najmniejszego szwanku. I co da się. Nie miał pojęcia jeszcze w czerwcu gdzie jest gaz a gdzie hamulec w motocyklu, a wyłączanie kierunkowskazu powodowało u niego zawroty głowy :lol: Temat poruszany milion razy i tyle opinii co ludzi. Ja jestem starej szkoły (chociaż młody synek :P), że lepiej stopniowo zmieniać sprzęty, bo przeskok z CB na STF to jakaś pomyłka. Jak czytam opowieści w stylu "Panie erłana jest najlepsza na pierwsze moto" to mi się ciśnienie podnosi, potem się widzi takich artystów na drodze. Ubrany jak na mecz, jedzie po prostej jak głupi, a na zakręcie go ludzie na rowerach wyprzedzają :/ Przepraszam wszystkich kolegów i koleżanki z forum, ale musiałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sirRoberto 0 Napisano Listopad 17, 2012 :lol: No włąśnie, tu nam sie chyba wymknął temat spod kontroli. Dyskusje o jeżdzie to raczej tu viewtopic.php?f=110&t=5852&p=102406#p102406 Tak jak wspomniałem interesują mnie fotki z malowania STFa. Chwalcie sie swoimi pomysłami, wklejajcie zdjęcia lub linki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 17, 2012 Naprawdę nie masz własnego zdania czy gustu? Jak bym miał mieś streeta to przynajmniej 5 pomysłów na lakierowanie mam w głowie, ale są one ściśle związane z moim subiektywnym poczuciem estetyki ;) Skopiować czyjś pomysł to w sumie najłatwiej i trochę kicha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sirRoberto 0 Napisano Listopad 17, 2012 pomysły rodzą się w głowie, ale czasami warto podeprzeć je faktycznymi istniejącymi pomysłami. Nie jestem artystą i lubie popatrzeć na piękne pomysły innych. Zresztą chyba każdy lubi więc odpowiedź w stylu Naprawdę nie masz własnego zdania czy gustu? jest chyba troche niegrzeczna, co? :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 17, 2012 pomysły rodzą się w głowie, ale czasami warto podeprzeć je faktycznymi istniejącymi pomysłami. Nie jestem artystą i lubie popatrzeć na piękne pomysły innych. Zresztą chyba każdy lubi więc odpowiedź w stylu Naprawdę nie masz własnego zdania czy gustu? jest chyba troche niegrzeczna, co? :lol: Może faktycznie niegrzecznie to zabrzmiało, ale nie to miałem na celu ;) Tak czy inaczej - byle nie kopiować po kimś :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sirRoberto 0 Napisano Listopad 17, 2012 Spoko, nie obraziłem się ;) tylko wydają mi sie niepotrzebne takie komentarze. W końcu w temacie chodzi o cos innego. dziex za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 17, 2012 Proponuję obejrzeć strony różnych designer'ów tak aby zobaczyć co w trawie piszczy, niestety temat lakierowania i grafiki jest tak szeroki że można zwariować dlatego warto faktycznie warto zerknąć na różne pomysły i trendy. Ja osobiście nie lubię zbyt mocnych, skomplikowanych grafik za to bardzo lubię wszystkie systemy wielopaskowe. Ale jak wiadomo o gustach..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Listopad 20, 2012 Bieda z malowaniami do Streeta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach