Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
krl

Ducati MTS 1200S PP Race

Polecane posty

krl    0
Mam nadzieje, ze mnie objedziesz w takim stylu jak na ostatnim zdjeciu..........w poznaniu!

Wymagało by to poważnych przeróbek by można było śmigać Multi w takim stylu ale tym bardziej jestem pełen podziwu dla tych gości.

Szef zespołu powiedział że sam jest posiadaczem Mutistrady i w momencie gdy usiadł na wersję wyścigową stwierdził że nie ma ona absolutnie nic wspólnego z wersja seryjną - nie licząc wyglądu.

Bardzo mnie ciekawi jak to jeździ :shock:

... tylko po co!!!! nie lepiej kupić paigalkę??? , a MTS-a zostawić w spokoju, żeby był używany zgodnie z przeznaczeniem - czyli do turystyki!!!!!!!! niektórzy ludzie ze swoimi pomysłami mnie zaskakują....

Boa    0
... tylko po co!!!!

Dla zabawy, to proste :)

krl    0
... tylko po co!!!!

Dla zabawy, to proste :)

Z ciekawości? ale ja prawdę mówiąc poza ciekawość nie zamierzam wykraczać tez uważam że MTS jest naprawdę świetny w tym do czego go stworzono a do wyścigów są inne konie.

Cztery pierwsze miejsca! Miazga.............

Prosze powiedzcie, ze to nie wazny wyscig, takie byle co rozgrywane od 90 lat, proszę. Dobrze, ze Vale nie jechał, juz nie byłoby tak kolorowo :twisted:

Panigale nikt by się nie zachwycił ... a tak to marketing marketing marketing....

Ja tam się cieszę !

krl    0

Prawdę mówiąc po wnikliwym prześledzeniu specyfikacji technicznej jasno można stwierdzić, że sztuka biorąca udział w zawodach ma tyle wspólnego z seryjnym Pikes Peak'em co seryjne 1198 z motocyklem Carlosa Checi. Ale nie może to dziwić z racji konieczności pokonania tak dużej różnicy wysokości w tak krótkim czasie - ECU i cały system elektroniki w tym motocyklu to prawdziwy majstersztyk.

Poniżej dwa zdjęcia pokazujące odmienne techniki jazdy zawodników można tak i tak.

post-968-1366038640,1445_thumb.jpeg

post-968-1366038640,2235_thumb.jpeg

krl    0
ZajeFajna ta lufa: S-D12E1-CBT może od Mikołaja dostanę tylko $3,059.95 sic!

Warta tej kasy będziesz płakać ze szczęścia, pamiętaj tylko że instalacja tego kawałka tytanu wymaga też innych zmian a co za tym idzie kolejnych $.

ZajeFajna ta lufa: S-D12E1-CBT może od Mikołaja dostanę tylko $3,059.95 sic!

Warta tej kasy będziesz płakać ze szczęścia, pamiętaj tylko że instalacja tego kawałka tytanu wymaga też innych zmian a co za tym idzie kolejnych $.

Toś mnie zmartwił :shock: myślałem, że odkręcasz stare rury, sondy i przykręcasz nowe i sondy w dziury i game over !?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.