blejz23 0 Napisano Sierpień 15, 2012 Pany ,na allegro nie moge sie doszukac klockow haulcowych do mojego ss'a , a juz czas na wymiane . Pomozcie , jakie to maja byc klocuszki ... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Sierpień 15, 2012 ...bo na allegro to można sobie kupić grabki- polskie i tanie... :mrgreen: podziwiam ludzi którzy kupują oleje,filtry i klocki na allegro w niby ori opakowaniach , z niewiadomego pochodzenia i bez paragonu, i otrzymują tanie chińskie podróbki(lub z polskich rozlewni ;) ) załóż sobie klocki SBS i będziesz zadowolony ze skuteczności i trwałości. numery : P : 566HF, T ; 519HF Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 15, 2012 allegro - najlepsza hurtownia motocyklowa :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Sierpień 15, 2012 przód 2x http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no= ... bid=102228 tył 1x http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no= ... bid=102228 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Sierpień 15, 2012 ... ostatnim czasy jakoś nie mam zaufania do EBC - kiedyś były jedymi z lepszych , teraz to taka sobie średnia półka...chyba też ich dopadł "duch" masowej, taniej produkcji... :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Sierpień 15, 2012 ... ostatnim czasy jakoś nie mam zaufania do EBC - kiedyś były jedymi z lepszych , teraz to taka sobie średnia półka...chyba też ich dopadł "duch" masowej, taniej produkcji... :? Cały czas używamy - bez zastrzeżeń. Jak ktoś ma wyższe potrzeby - Lucas, SBS itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duke75 0 Napisano Sierpień 15, 2012 Oryginalne czyli Brembo są moim zdaniem bezkonkurencyjne. W mojej papudze ss900 jak sprzedawałem przy przebiegu 42 tys km, były jeszcze oryginały z tym ,ze większość jazda turystyczna, autostradowa. W ss 1000 mam 32 tys km na budziku i z przodu oryginały. Pamiętam, że kiedyś kupowałem Nissiny bo były były prównywalne z Brembo jesli chodzi o trwałość a dużo tańsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Sierpień 16, 2012 Dzieki musieli o to mi chodzilo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach