krl 0 Napisano Sierpień 22, 2012 Do sprzedania Ducati Streetfighter, rok produkcji 2010, motocykl w bardzo dobrym stanie nie wymaga dodatkowych inwestycji, przebieg 5,8tyś Street został sprowadzony z Włoch. Myśle że zdjęcia oddają stan - motocykl do obejrzenia w salonie Ducati w Toruniu. Posiada wiele dodatków z węgla, docisk Rizomy, lusterka Rizoma, mocowanie tablicy Short i ECU od pełnego układu wydechowego – sam układ wydechowy wylądował na innym STF – więcej informacji otrzymacie mailem lub telefonicznie. Cena to 42 tyś choć oczywiście można coś tam ponegocjować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Sierpień 22, 2012 Kur(cz)e, szkoda ze moc i cena to nie moja liga. Stefan ma w sobie cos tak fajnie dzikiego z wygladu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Sierpień 22, 2012 Kur(cz)e, szkoda ze moc i cena to nie moja liga. Stefan ma w sobie cos tak fajnie dzikiego z wygladu... Niestety to coś fajnie i dzikie ma nie tylko z wyglądu i aktualny własciciel postanowił zamienić go na coś spokojniejszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Sierpień 22, 2012 Ha! Czegoś takiego właśnie szukam. Rozpoczynam więc, tak rzadki u mnie proces myślenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 22, 2012 Ha! Czegoś takiego właśnie szukam. Ha - a jest tu jeden, co szuka M1100 ! :lol: KGr się zwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Sierpień 22, 2012 Ha! Czegoś takiego właśnie szukam.Rozpoczynam więc, tak rzadki u mnie proces myślenia... Mysl, mysl... :twisted: byle nie za dlugo! ... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Sierpień 22, 2012 Pojawiły się pytania i sugestie że brak zdjęcia motocykla od strony prawej jest wynikiem widocznych skutków gleby – dementuję i zamieszczam zdjęcie z prawej strony jego brak był wynikiem przeoczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Sierpień 22, 2012 Sprzedać i kupić to proste. Nad tym nie trzeba myśleć. Ja tu myślę jak przekonać małżonkę,że drugi jest mi niezbędny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Sierpień 22, 2012 Powiedz, ze musisz zostawic monstera, bo na STFie nie da sie jezdzic na co dzien i nie zrobic sobie krzywcy, to na pewno ci pozwoli :) A poza tym to egoizm miec dwie duski, podczas gdy inni nie maja ani jednej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlak 2 Napisano Sierpień 23, 2012 rozumiem co czuje własciciel, turlać to sie tym nie da... jak zobaczyłem post street od krl to od razu pomyślałem ,że swojego chcesz wymienić ;) Motocykl polecam, spokojny, delikatny sprzęt, wręcz liniowy wykres mocy sprawia ,że jest bardzo przewidywalny. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 Cały czas czeka na nowego włąściciela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 A moze zamiana na 1098s w zajefajnym stanie? Oczywiscie w standarcie bo wszystko bym zdjal oprocz 70mm. Jakos bym czyms innym pojezdzil, a nie tylko plastikami :roll: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 3, 2012 No ten Street mi się podoba :D Edit - czy to byk ma ABSa, DTC, itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Wrzesień 3, 2012 Zaden stefan nie ma ABSu. Kontrola trakcji tylko w wersji S i w 848. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 3, 2012 Zaden stefan nie ma ABSu. Kontrola trakcji tylko w wersji S i w 848. oj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 3, 2012 Zaden stefan nie ma ABSu. Kontrola trakcji tylko w wersji S i w 848. oj... To jest 100% STF-a, zdecydowanie polecam komuś kto nie zna słowa kompromis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Wrzesień 3, 2012 Zaden stefan nie ma ABSu. Kontrola trakcji tylko w wersji S i w 848. oj... łojtam, łojtam. bierz nie marudź :lol: damy radę :lol: p.s. piękna maszyna, łeb urywa :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 3, 2012 Zaden stefan nie ma ABSu. Kontrola trakcji tylko w wersji S i w 848. oj... łojtam, łojtam. bierz nie marudź :lol: damy radę :lol: p.s. piękna maszyna, łeb urywa :shock: Wiem, Janusz tego stwora boję się jak ognia !! naprawdę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Wrzesień 4, 2012 Oj rozumiem Cie doskonale. Kiedys mialem okazje przejechac sie na takim Stefanie. Nie skorzystalem... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 4, 2012 Panowie cała władza nad STF-em leży w prawej ręce i jak władze sprawuje się odpowiednio to STF jest potulny jak baranek. To nie DEMON to po prostu Streetfighter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Wrzesień 4, 2012 to STF jest potulny jak baranek. Zartownis z ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Wrzesień 4, 2012 Panowie cała władza nad STF-em leży w prawej ręce i jak władze sprawuje się odpowiednio to STF jest potulny jak baranek... Nie jestem doświadczonym Ducacistą, ale jeździłem STFem. I powiem szczerze, że byłem zaskoczony jak ten motocykl liniowo i kulturalnie oddaje moc. Wszystko jest pod kontrolą (oczywiście jak chcesz i potrafisz kręcić tym po prawej). Przy Tuono to naprawdę potulny motocykl, co nie oznacza, że słaby i bez charakteru! krl ma w 100% rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Wrzesień 4, 2012 To ja juz nic nie mowie (ani nie pisze:) ). Dla mnei wizja 150 konnego L2 byla wystarczajaco straszna, moze jak juz sie oswoje z moca mojej duski to dane mi bedzie zweryfikowac poglad o "przerazajacosci" stefana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Wrzesień 4, 2012 Eee...tam... taki delikatny i spokojny sprzęt... nie przesadzajcie... http://www.youtube.com/watch?v=XS2DxAv36Xk :shock: :mrgreen: :crazy: Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 4, 2012 Motocykl gwizda tylko kierowca piz.......a Ale tak czy siak temat dotyczy sprzedaży więc wróćmy do sedna, jeżeli ktoś chce zobaczyć motocykl na żywo zapraszam do Torunia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach