krl 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 STF obniża cenę - szuka nowego włąsciciela i wspomina że odda się za 39 tyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 6, 2012 Kto przygarnie STF-a na zimę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sirRoberto 0 Napisano Listopad 15, 2012 można prosić wiecej fotek na maila, bo mi z jakiegos powodu wyskakuja malutkie ikonki na których praktycznie nic nie widać? [email protected]. jeżeli ktos ma innego streetfightera na sprzedaż proszę również o kontakt. najlepiej bliżej Gdyni :), Ale wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 15, 2012 można prosić wiecej fotek na maila, bo mi z jakiegos powodu wyskakuja malutkie ikonki na których praktycznie nic nie widać? [email protected]. jeżeli ktos ma innego streetfightera na sprzedaż proszę również o kontakt. najlepiej bliżej Gdyni :), Ale wiadomo Niestety ostatnio padł mi komputer i utraciłem sporo danych w tym i foty STF-a, ale do Torunia z 3city dobra droga nie ma to jak zobaczyć na żywo. Ewentualnie napisz proszę do Michała z Ducati Toruń [email protected] to prześle ci zdjęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sirRoberto 0 Napisano Listopad 15, 2012 Oki zaraz napiszę. Masz ten sam problem co ja. Niedawno przeinstalowałem system z XP na Winde 7 i nie wszystko hula tak jak powinno. dzieki za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 5, 2012 PANIE I PANOWIE TEN BIDAK, czeka na domek na kolejny sezon co to STF-a nikt nie chce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Grudzień 5, 2012 PANIE I PANOWIE TEN BIDAK, czeka na domek na kolejny sezon co to STF-a nikt nie chce? Moja mała rada - spróbuj wystawić za zachodnią miedzą, to zdecydowanie 'lepszy rynek' dla Ducati. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Grudzień 6, 2012 PANIE I PANOWIE TEN BIDAK, czeka na domek na kolejny sezon co to STF-a nikt nie chce? Moja mała rada - spróbuj wystawić za zachodnią miedzą, to zdecydowanie 'lepszy rynek' dla Ducati. Mam wrażenie z obserwacji, że za wschodnią też "niczego sobie" się robi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 19, 2013 Zbliża się wiosna ( tak przynajmniej wynika z kalendarza ) STF szuka nowego właściciela - może jednak ktos zaopiekuje się tym czerwonym diabełkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach