MINI-MAN 1 Napisano Sierpień 23, 2012 Naklejeczka na cofiaka cena 25pln./szt fi 8cm cena 20pln./szt fi 6cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Sierpień 30, 2012 Przecież ja takie wręcz potrzebuję! Aktualne jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Sierpień 30, 2012 Oczywiście.... mam jeszcze kilka sztuk małych i dużych. małe są biały/czarny, a duże chrom/carny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Sierpień 31, 2012 Poszło na Priva! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 Zostaw mi 2 z chromem. Jak będziemy rozmawiać odnośnie części to je zabiorę albo zapakujesz. Ok ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 Zostaw mi 2 z chromem. Jak będziemy rozmawiać odnośnie części to je zabiorę albo zapakujesz. Ok ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 Przepraszam ale coś nie tak z klawiaturą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Wrzesień 1, 2012 OK... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryho 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 Doszły - ślicznotki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlak 2 Napisano Wrzesień 13, 2012 szybko sprawnie i na temat... w stylu allegrowym powiem pozytyw dla Tego Desmomaniaka ;) kilka ładnych naklejeczek ozdobi niebawem coś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach