Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
pocisk79

1098 R

Polecane posty

Czesc!

Myslicie ze zakup tego sprzeta to dobry pomysl(1098 R 2008r)?

Bo za podobna kase mozna juz nowke dostac 1199 :)

Pozdrawiam

Ja by pewnie wolał "rewolucyjne" Panigale ale wydaje mi się że tu Biały będzie miał coś do powiedzenia :)

wydaje mi się że tu Biały będzie miał coś do powiedzenia

Jeśli myślisz o wskazywaniu dorosłym ludziom, gdzie mamy "Powitalnię" , to zaczynam mieć to w d...

A żeby nie było OT - każdy wybiera dla siebie chyba ? No chyba, że na pokaz pod McDonaldem ;) :lol:

Też witam serdecznie.

Myślę, że to dobry pomysł, takich R-ek za wiele się nie widzi. Mam nadzieję, że to z przeznaczeniem na tor.

Do tej pory po torze jedzilem tylko na joponczycha, bardzo jestem ciekawy jak sie jedzi na Ducati, jakie sa podstawowe roznice :)

Z racji tego ze juz pare wiosen mam i na torze sie juz wyjedzilem, chcialem kupic sobie cos na czym moge polatac od czasu do czasu w niedziele, a jak zajdzie taka potrzeba to i na tor mozna wyjechac :)

Pomyslalem o R, a slyszalem ze jedyna prawdziwa R-a to ta z 2008r.

Mialem okazje sie przejach i...no ma cos w sobie wyjatkowego :)

Po za tym mam naprawde malo czasu wolnego i tak sobie myslalem albo o R, albo o 312RR albo o s1000 RR, jakas taka pereleczke :)

Mam nadzieje ze uda mi sie dojechac na poznan na poniedzialek i przetestowac Ducata na torze :)

NIemniej jednak chchcialem sie Was zapytac, bo napewno macie duze doswiadcznie w jezdzie Ducatem, czy to dobry pomysl, a moze znacie kogos kto ma R i chce sprzedac :)

Znalazlem kilka sztuk na mobile.de....ale jednak ciezko sprawdzic historiw moto...

Pozdrawiam serdecznie

ja bym wziął Panigale, mniejszy problem z serwisem ( czas między przeglądami ) i nowoczesna konstrukcja, można powiedziec rewolucyjna i piękna w rzeczy samej ;)

jak szukasz bmw to tu jest mojego kumpla sprzet w 100% godny polecenia od maniaka motocyklowgo.

http://otomoto.pl/bmw-s-s-1000rr-M3314536.html

Do tej pory po torze jedzilem tylko na joponczycha, bardzo jestem ciekawy jak sie jedzi na Ducati, jakie sa podstawowe roznice :)

Z racji tego ze juz pare wiosen mam i na torze sie juz wyjedzilem, chcialem kupic sobie cos na czym moge polatac od czasu do czasu w niedziele, a jak zajdzie taka potrzeba to i na tor mozna wyjechac :)

Pomyslalem o R, a slyszalem ze jedyna prawdziwa R-a to ta z 2008r.

Mialem okazje sie przejach i...no ma cos w sobie wyjatkowego :)

Po za tym mam naprawde malo czasu wolnego i tak sobie myslalem albo o R, albo o 312RR albo o s1000 RR, jakas taka pereleczke :)

Mam nadzieje ze uda mi sie dojechac na poznan na poniedzialek i przetestowac Ducata na torze :)

NIemniej jednak chchcialem sie Was zapytac, bo napewno macie duze doswiadcznie w jezdzie Ducatem, czy to dobry pomysl, a moze znacie kogos kto ma R i chce sprzedac :)

Znalazlem kilka sztuk na mobile.de....ale jednak ciezko sprawdzic historiw moto...

Pozdrawiam serdecznie

KGr    1
i tak sobie myslalem albo o R, albo o 312RR albo o s1000 RR

Widac kolega jeszcze wyleczalny :)

Jeśli chodzi o 1098R to mówimy o ikonie, perełce, klasycznej konstrukcji. Genialny motocykl btw.

Jeśli chcesz Ducati stawiać w jednym rzędzie z S1000RR to raczej mówmy o 1199 Panigale.

Boa    0
i tak sobie myslalem albo o R, albo o 312RR albo o s1000 RR

Widac kolega jeszcze wyleczalny :)

No nie wiem, czy nie jeszcze gorszy waryjot skoro bierze pod uwagę 312RR :twisted:

:) ja poprostu chce miec cos co bedzie cieszylo oko jak zejde do garazu, a na dodatek bedzie zapiedzielac:)

Japonce mi sie przyjadly na maxa....a taka R np mysle ze nigdy mi sie nie znudzi :)

:) ja poprostu chce miec cos co bedzie cieszylo oko jak zejde do garazu, a na dodatek bedzie zapiedzielac:)

Japonce mi sie przyjadly na maxa....a taka R np mysle ze nigdy mi sie nie znudzi :)

Trzymam kciuku by ostateczny wybór padł na 1098R, wierzę że się ziści. Z pewnością się nie znudzi! ;) To ostatni Mohikanin

Trzymam kciuku by ostateczny wybór padł na 1098R, wierzę że się ziści. Z pewnością się nie znudzi! ;) To ostatni Mohikanin

Jestem dokladnie tego samego zdania :) Ostatni zywy sprawiedliwy :)

Jestem dokladnie tego samego zdania :) Ostatni zywy sprawiedliwy :)

Nie jesteście sami :idea:

Koles w UK pisze w ogloszeniu, ze niemiec mu dupe zawrocil i nie kupil, a ten z kolei uzyl jego zdjec do ogloszenia. W jakim celu? Chyba tylko by znalezc naiwniakow.

Cena w UK jak najbardziej prawidlowa.

Gość   
Gość
no ja ciagle szukam, bardzo mi sie nie spieszy, ale jak by ktos cos wiedzial to bede wdzieczny za info :)

A nie chcesz czasem mojej 1098s carbon? ;) Wiem, ze to nie R, ale napewno takiej w Pl nie spotkasz.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.