Pablo 0 Napisano Październik 2, 2012 Wielkie dzięki dla Darka z Ducati Toruń, który ekspresem sprawdził, że moje 848 ma europejską gwarancję do marca 2014 roku :) Motocykl z USA ma europejską gwarancję? :roll: :o Dokładnie tak, też byłem zdziwiony. Ale się cieszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rostwor 0 Napisano Październik 2, 2012 Wielkie dzięki dla Darka z Ducati Toruń, który ekspresem sprawdził, że moje 848 ma europejską gwarancję do marca 2014 roku :) Motocykl z USA ma europejską gwarancję? :roll: :o Dokładnie tak, też byłem zdziwiony. Ale się cieszę :) Motocykle Ducati mają światową gwarancję, bez względu na to, na jaki rynek zostały wydane:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 2, 2012 Wielkie dzięki dla Darka z Ducati Toruń, który ekspresem sprawdził, że moje 848 ma europejską gwarancję do marca 2014 roku :) Motocykl z USA ma europejską gwarancję? :roll: :o Dokładnie tak, też byłem zdziwiony. Ale się cieszę :) Motocykle Ducati mają światową gwarancję, bez względu na to, na jaki rynek zostały wydane:) Dodatkowy powód, dla którego warto mieć i kochać Ducati ! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 13, 2012 Co w temacie słychać? 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 13, 2012 Co w temacie słychać? 8-) Motocykl płynie, powinien być za ok 3 tygodnie. Podczas ostatniej wizyty u Darka w Toruniu, potwierdzilem gwarancje i zakres pierwszych modyfikacji torowych ;) W dodatku dowiedziałem się, że Darek organizuje grupę zapaleńców, którzy mogą wziąć udział w cyklu wyjazdów na tory w Europie, cieszę się, że razem z Prendim znalazłem się w tym gronie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 13, 2012 Darek organizuje grupę zapaleńców, którzy mogą wziąć udział w cyklu wyjazdów na tory w Europie, cieszę się, że razem z Prendim znalazłem się w tym gronie :) Bez urazy Pablo, ale każdy kto ma na to kasę i czas mógłby wziąć udział w tym przedsięwzięciu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Październik 13, 2012 Darek organizuje grupę zapaleńców, którzy mogą wziąć udział w cyklu wyjazdów na tory w Europie, cieszę się, że razem z Prendim znalazłem się w tym gronie :) Dajcie znac jak bedziecie w UK, odwiedze was ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 13, 2012 Darek organizuje grupę zapaleńców, którzy mogą wziąć udział w cyklu wyjazdów na tory w Europie, cieszę się, że razem z Prendim znalazłem się w tym gronie :) Bez urazy Pablo, ale każdy kto ma na to kasę i czas mógłby wziąć udział w tym przedsięwzięciu ;) Darku, oczywiście, że masz rację, kasa jest tutaj niezbędna, ale sam nie podjalbym się organizacji takiej imprezy i dlatego cieszę się, że otrzymałem propozycje wzięcia w niej udziału. Nie żywię do Ciebie urazu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 13, 2012 Spoko Pablo. Sorry za lekki offtop. Fajnie, że Daras pewnie ze wsparciem KRLa organizują ten cykl, bo nikt inny nic takiego dla dukaciarzy nigdy nie organizował. Szkoda tylko, że tak troszku tajne przez poufne, tylko dla wybranych, trochę zalatuje kółkiem wzajemnej adoracji itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 13, 2012 Spoko Pablo. Sorry za lekki offtop. Fajnie, że Daras pewnie ze wsparciem KRLa organizują ten cykl, bo nikt inny nic takiego dla dukaciarzy nigdy nie organizował. Szkoda tylko, że tak troszku tajne przez poufne, tylko dla wybranych, trochę zalatuje kółkiem wzajemnej adoracji itp. To chyba dopiero początek organizacji całej imprezy. Czapka z głowy przed Darkiem i KRL-em, że mają zapał i ochotę, aby zrobić coś dla większej grupy osób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Październik 13, 2012 Widzę że zostały wyciągnięte pochopne wnioski. Nie ma i nie będzie żadnej tajemnicy, grupy wsparcia lubianych czy nie lubianych. Podejście jest bardzo proste chcesz lub nie chcesz brać udziału w imprezach na torze i to wszystko. Problem polega jedynie na tym że aktualnie nie ma jeszcze zbyt wielu konkretów bo nie ma jeszcze kalendarza imprez na 2013 są jednak osoby które mimo to zadeklarowały że bez względu na brak tego kalendarza będą chciały wziąć udział w takich spotkaniach na torze i to cała prawda w temacie. Zapewne jak będą szczegóły podam stosowną informację na portalu i forum wtedy każdy zdecydowany będzie mógł się wziąć udział w imprezie. J a czy Darek nie możemy nikogo na siłę zaprosić nie możemy także i nie chcemy nikomu zakazać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 13, 2012 Tak też myślałem, ale lubię wbijać szpilki więc nie mogłem się oprzeć :twisted: Jeszcze raz sorry za offtop w temacie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach