martini 34 Napisano Wrzesień 26, 2012 jak w temacie, padł akumulator, kilka dni nie jeździłem, bo pogoda, po to, bo tam to... no i masz, Padło akumulatorstwo, naładowałem, i...okazuje się komunikat DTC off.. jak to włączyć?? nie jeździłem tylko założyłem aku i odpaliłem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 jak w temacie, padł akumulator, kilka dni nie jeździłem, bo pogoda, po to, bo tam to... no i masz, Padło akumulatorstwo, naładowałem, i...okazuje się komunikat DTC off.. jak to włączyć?? nie jeździłem tylko założyłem aku i odpaliłem.. Przytrzymaj przycisk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tmsa 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 Instrukcja obsługi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Październik 27, 2012 Ciekawi mnie czy padł ci oryginalny aku YUASA? Mój odmówił współpracy po roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Październik 28, 2012 Tak właśnie to to Aku, pytałem poprzednika "co mam wymienić by spokojnie jeździć", "NIC" znaczyło chyba YUASA ;) Ale to na wiosnę, w tym roku dotrę tą baterię na amen ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Październik 28, 2012 psuja z Ciebie i tyle :lol: nie martw się,nowy sezon-nowe aku, olej filtry...będziesz miał przegląd zerowy dla siebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 27, 2013 Hmm... sprawa co najmniej dziwna...Po powrocie ze Speed Day'a, moto stało do weekendu w garażu, było ciepło, w sobotę aku kaput... Odpalony na kable, kilka krótkich wyjazdów i wycieczka w okół tatr... Teraz kiedy piździło jak w kieleckim, deszczyk i temp w nocy ok 7-9'c, moto zmuszone z powodu prac wykończeniowych, do stania na polu pod pokrowcem, prawie tydzień, bo tyle padało z nieba, naciskam guzik i aku działa... Jakaś dziwna ta moja dusia, kapryśna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Wrzesień 28, 2013 nie dusia kapryśna , a aku... masz coś z celami wewnątrz akumulatora - raz działa , raz nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 28, 2013 aku. nowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Wrzesień 28, 2013 i problem znikl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 28, 2013 No właśnie dzieję się to na nowym aku. na starym się zaczęło i trwa... zimą zmienię okablowanie + i - Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Wrzesień 29, 2013 Wejdzie do menu DTC on/off i zalacz na on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 29, 2013 Dzięki KAZ za refleks ;) to było rok temu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach