Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
oskar

Kupię 999s po lifcie

Polecane posty

Jak w temacie. Najchętniej po szlifie.

Info na tel. 606 642 664

:P No to proszę Państwa :D Kto ma 999s nieszlifowaną :P na parking i robić ziuuuummmmmm po asfalcie ;)

Przepraszam - nie mogłem (nie chciałem) się powstrzymać :D

Jak w temacie. Najchętniej po szlifie.

Info na tel. 606 642 664

:P No to proszę Państwa :D Kto ma 999s nieszlifowaną :P na parking i robić ziuuuummmmmm po asfalcie ;)

Przepraszam - nie mogłem (nie chciałem) się powstrzymać :D

Widzę, że bardzo Ci się nudzi.

Wracając do tematu, moto ma być przeznaczone na tor, dlatego nie zależy mi na pięknych drogowych owiewkach.

widzę że coraz wiecej osob wybiera dziewiatki jako sprzet torowy. słyszalem o jeszcze dwóch które w zimę mają stać sie typowymi wyscgówkami

widzę że coraz wiecej osob wybiera dziewiatki jako sprzet torowy. słyszalem o jeszcze dwóch które w zimę mają stać sie typowymi wyscgówkami

Tak to już bywa. Na tor wybiera się sprzęt, który jeździ a na drogę motór do lansu typu "erłan".

Może pomyśl o tej sztuce nie jest tanio ale bez inwestycji, moto gotowe na tor a gość już trochę czasu wystawia ten motocykl więc może rozważy cenę.

http://www.racing4fun.de/anzeigen/details/33046.html

Dzięki za wsparcie, ale to przekracza mój planowany budżet, więc albo będę musiał na nowo posortować priorytety (czyt. urobić kochaną żonę), albo szukać dalej :D

krl    0
Nie jest to ani 999 ani wersja "S" ale jest podrapany... ;)

http://www.subito.it/moto-e-scooter/duc ... 604481.htm

Super baza torowa, ale dla mnie chyba jednak za dużo kuni na tor. Plan jest prosty, najpierw nauczyć się jeździć, potem pokładać mocy, dlatego 140km max :mrgreen:

Tak coś czerwono u ciebie w nicku się zrobiło.

:lol:

Tak coś czerwono u ciebie w nicku się zrobiło. :lol:

Dziś rano, w drodze powrotnej od Franzów, zostałem mile zaskoczony przez Presidente. Normalnie jak 1 Komunia Św. :D

krl    0
Tak coś czerwono u ciebie w nicku się zrobiło. :lol:

Dziś rano, w drodze powrotnej od Franzów, zostałem mile zaskoczony przez Presidente. Normalnie jak 1 Komunia Św. :D

Gratulacje

Gratulacje

Dzięki! Teraz pozostaje tylko uzupełnić garaż o Duca na tor (bynajmniej włoskie V2), bo dycha za ładna i dla mnie za mocna i w ogóle powinna stać w szklanej gablocie :D

krl    0

Wersja jak moja przed liftem ale ze zmianami które i ja muszę i chcę wprowadzić u siebie.

Warto rozważyć tą sztukę w końcu masz wszystko na gotowo - jedyne co może wymagać korekt to zawias i zakup odpowiedniej twardości sprężyn.

Wersja jak moja przed liftem ale ze zmianami które i ja muszę i chcę wprowadzić u siebie.

Warto rozważyć tą sztukę w końcu masz wszystko na gotowo - jedyne co może wymagać korekt to zawias i zakup odpowiedniej twardości sprężyn.

Wydaje się ok. Będę próbował. A odpowiednią sprężynę już mam ;-) z przodem czekam na rozwój zdarzeń.

Temat do zamknięcia - bynajmniej na najbliższy sezon :)

....,ale sie będzie się działo GRUPA 7 rozjedziemy towarzystwo...............żeby tylko nie leżeć na Warm lap hi hi hi

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.