Abadon 0 Napisano Grudzień 4, 2012 Zamierzam sobie coś takiego sprawić? Poproszę o Wasze opinie :-) Ja ze swojej strony wrzucę tu z czasem co i jak zrobiłem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki72 1 Napisano Grudzień 4, 2012 spróbuj zakupić ze strady - powinny pasować nie ma jeszcze PARTS MANUAL'a na stronie ale u dealerów powinny już być http://www.motogen.pl/Ducati-Diavel-Str ... 16274.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abadon 0 Napisano Grudzień 4, 2012 Strada ma pewnie dokładnie to samo co proponowali do tej pory czyli manetki od multistrady .... Wątpię by wypracowali zupełnie nowe rozwiazanie .... Poza tym juz zamówiłem sobie zestaw do ogrzewania manetek także na inne rozwiązania za późno no chyba ze mi to moje kompletnie nie wypali :-) Teraz głownie ciekawi mnie kto jakie rozwiązania zastosował u siebie i jak mu poszła instalacja :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Grudzień 4, 2012 Poza tym juz zamówiłem sobie zestaw do ogrzewania manetek także na inne rozwiązania za późno no chyba ze mi to moje kompletnie nie wypali nie za późno - przewaliłem temat monatek w MTS - poszukaj w moich postach - da sie podłaczyć zamienniki pod ori złącza - napisałem jakie zamienniki pracują pod instalację ducati - przeglądajcie przy okazji innych modyfikacji posty z MTS 1200 - bliźniacze konstrukcje, a "drogi juz przetarłem".... pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abadon 0 Napisano Grudzień 4, 2012 Ty to kopalnia wiedzy jesteś :-) Przeszperam Twoje posty, z pewnością przyda sie to co tam napisałeś :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abadon 0 Napisano Luty 17, 2013 Ogrzewanie zainstalowane. Podpiąłem się do gniazda GPS i wszystko hula. Teraz tylko szukam ja odizolować element grzewczy od kierownicy po lewej stronie bo za dużo mocy idzie w grzanie samej kierownicy zamiast mojej dłoni. Mam przez to dużą różnicę temperatury między prawą a lewą stroną. Zima nie puszcza :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 17, 2013 Ogrzewanie zainstalowane. Podpiąłem się do gniazda GPS i wszystko hula. Teraz tylko szukam ja odizolować element grzewczy od kierownicy po lewej stronie bo za dużo mocy idzie w grzanie samej kierownicy zamiast mojej dłoni. Mam przez to dużą różnicę temperatury między prawą a lewą stroną. Zima nie puszcza :-( Musisz udać się do OBI, Castoramy lub pochodnych i zakupić taśmę aluminiową - błyszcząca strona odbija ciepło i będzie po sprawie. Polecam 3M tą z izolacją jest samoprzylepna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abadon 0 Napisano Luty 17, 2013 Gdzieś na you tubie widziałem jak gość nałożył termokurczliwą koszulkę i miał załatwiona temat więc szukałem czegoś w tym stylu. Taśmę tez oglądałem tylko tam gdzie byłem po 50 m sprzedawali to mnie trochę zniechęciło. Jak nie znajdę nic innego to użyje właśnie takiej taśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 17, 2013 Można zamontować kierownicę wykonaną z materiału o małej pojemnosci cieplnej, np z drewna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abadon 0 Napisano Marzec 1, 2013 Użyłem foli aluminiowej i działa ... nadal jest różnica ale nie tak duża jak poprzednio. Dziś odpaliłem Diabła i ruszyliśmy w trasę innymi słowy u mnie SEZON 2013 ROZPOCZĘTY :)!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek.ka 0 Napisano Maj 2, 2017 Użyłem foli aluminiowej i działa ... nadal jest różnica ale nie tak duża jak poprzednio. Dziś odpaliłem Diabła i ruszyliśmy w trasę innymi słowy u mnie SEZON 2013 ROZPOCZĘTY :)!!!! Chcialbym odgrzać temat ;) Jakie grzane manetki zamontowaliscie? Od multistrady czy oxfordy? I gdzie znajdę gniazdo do podłączenia gps? Czy zamiast opisu ktoś mogłby zamieścić fotkę gdzie szukać tego gniazda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach