krl 0 Napisano Grudzień 15, 2012 Tytuł tajemniczy ale zdjęcia wszystko zdradzają - nasze torówki powoli nabierają kształtu - dziś było WIELKIE SHOW w Toruniu na szczycie Madonna di Camptorunio, BROOOOOOM 2013 i oficjalna prezentacja barw wyścigowych, była gala, wielka kolacja - odwiedził nas Prezydent Torunia, Ojciec Dyrektor i cała śmietanka towarzyska, niestety nie dojechał J. Kaczyński ale łączył się z nami Skypem. ;) Podczas prezentacji mozna było zobaczyć: DUCATI 1199 Panigale S i DUCATI 848 EVO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Grudzień 15, 2012 Bardzo ladne ale tytul moze byc nadal tajemniczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Grudzień 15, 2012 Jest SZAŁ !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Grudzień 15, 2012 nooo mega wyszlo :) gratulacje, ciekawe jak wyglądają na żywo. Podejrzewam że "czerwony" jest jeszcze bardziej wyrazisty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Grudzień 15, 2012 graty ! jeśli jeżdżą tak, jak wygladają, to będzie pogrom... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 15, 2012 Musze przyznać że wygląda dużo lepiej niz się spodziewałem, szczególnie panigale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Grudzień 15, 2012 Kurne, pieknie......... :thumbup: Ale to ten team ma zamiar sie gdzies scigac? Cos wiecej prosze. Ps. To tyle sniegu w PL? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 16, 2012 Kurne, pieknie......... :thumbup: Ale to ten team ma zamiar sie gdzies scigac? Cos wiecej prosze. Ps. To tyle sniegu w PL? Team ma za zadanie świetnie się bawić - podnosić umiejętności i to jest podstawowe przesłanie - jednak tor to tez rywalizacja więc pewnie pościgamy się trochę we własnym gronie L- Twin'ów. Niestety śniegu dużo - choć zapewne są osoby które są zadowolone z tego faktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Grudzień 16, 2012 ..... no to kilka szczęk leży na podłodze :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 16, 2012 Franz, będę szczery - mimo że uczestniczyłem w procesie nazwijmy go twórczym a moje ręce jako jedne z kilku były zamieszane w wykonanie to jak zobaczyłem złożone motocykle to szczęka opadła mi na ziemię i tam właśnie leży. :shock: A to jeszcze nie koniec bo wciąż czekam na SBK-i z innej epoki ;) które według mnie w tym lakierowaniu będą wyglądać równie wyjątkowo a co ważne napewno lepiej bo jest to mój motocykl ;) . No i jeszcze trzy fotki z prawej strony :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Grudzień 16, 2012 Kolory naprawde mi sie podobaja. Pomalujesz mi tak bmw? ;) btw. co znaczy skrot 2dnk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 16, 2012 Kolory naprawde mi sie podobaja. Pomalujesz mi tak bmw? ;) btw. co znaczy skrot 2dnk? Pierwsze litery naszych nickname :D Daras848, Długi, krl, niuniuś Racing Team A na Bem-ę miałbym świetny pomysł z wykorzystaniem nowego koloru Blue neon. nie ma to jak świecące kolory - takie discopolo ;) :lol: I fotka z Panigale z widocznymi na kierownicach racingowymi "sterownikami" zacny gadżet. na koniec piękna pupka Panigałki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Grudzień 16, 2012 ............a tak sobie znowu wszedłem poogladać :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxtreme 0 Napisano Grudzień 16, 2012 A na Bem-ę miałbym świetny pomysł z wykorzystaniem nowego koloru Blue neon. nie ma to jak świecące kolory - takie discopolo ;) :lol: To rob projekt i pokazesz mi to jak przyjade :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 16, 2012 Zostanę jeszcze kreatorem ;) :D zrobi się. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralikowa 0 Napisano Grudzień 16, 2012 cholibka chyba się muszę mianować managerem krla :) ;) :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 16, 2012 Zostanę jeszcze kreatorem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Grudzień 16, 2012 Hej Koralikowa. Jak KRL zacznie sie tak - podobnie ubierac jako glowny kreator 'dukowy' to lej Go po glowie 'czarnym - Chudym' ;-] http://demotywatory.pl/842440/Najwieksz ... -HOMO-MODY Skrot rozwiklany- zacna i nieofensywna ekipa! Gratuluje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 16, 2012 Hej Koralikowa.Jak KRL zacznie sie tak - podobnie ubierac jako glowny kreator 'dukowy' to lej Go po glowie 'czarnym - Chudym' ;-] http://demotywatory.pl/842440/Najwieksz ... -HOMO-MODY Skrot rozwiklany- zacna i nieofensywna ekipa! Gratuluje! No, no taki różowy fluo, byłby całkiem zacny :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rostwor 0 Napisano Grudzień 17, 2012 2 DNK, to kojarzy mi się z brygadą 2 osiołków:) (2 DoNKey) to tak żartobliwie:) A motocykle naprawdę wyglądają niesamowicie. teraz czekam tylko na widok w ruchu i w złożeniu. to dopiero będzie prawdziwa prezentacja:) Gratulacje chłopaki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Grudzień 17, 2012 A mi - poza kolorem czerwonym fluo - nie podoba się, motocykle naprawdę przypominają schematem malowanie 1198 Corse oraz MTS "PP". 848 razi innym odcieniem czerwieni ramy, trochę kiszka, ale w pewnym sensie rozumiem problem. Panigale samo w sobie jest pięknym motocyklem, więc ciężko coś skopać, mogło by być nawet zielone i tak by było piękne. Zapewne - bo nie widziałem na żywo - można pozazdrościć jakości powłok lakierniczych, ale to tyle w moim (podkreślam) subiektywnym odczuciu. Napewno będziecie wyglądać wyjątkowo jako TEAM, ale z jednostkową wyjątkowością danego motocykla nie ma to za wiele wspólnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 17, 2012 Rozumiem, że masz na myśli bardzo ogólne podobieństwo - ponieważ zestawione obok siebie są bardzo różne, szczególnie Panigale i 1198 Corse - chyba, że sam fakt, że tu i tu jest pasek biały i tu i tu występuje kolor czarny i czerwony uznamy za podobieństwa. Choć nie ukrywam, że jeżeli ktoś dostrzega takowe podobieństwo to dobrze. Bowiem oznacza to, że będzie na pierwszy rzut oka widzieć w tych motocyklach Ducati a taki był zamiar mnie lakierowanie CORSE bardzo sie podoba. W moim wypadku wypaczenie zawodowe powoduje, że najdrobniejsze różnice dostrzegam natychmiast więc dla mnie są zupełnie różne – pewnie tak jak dla ciebie w przypadku podobnych ale jednak różnych części natychmiast widzisz różnice. Dlatego najbardziej się bałem, że na pierwszy rzut oka nikt nie skojarzy ich z Ducati a zależało mi bardzo szczególnie w wypadku Panigale by pierwsze spojrzenie dawało odpowiedź z jakim motocyklem mamy do czynienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Grudzień 17, 2012 .............czyli cel został osiągniety. Na pierwszy rzut gały najpiekniejsze malowanie Ducati Corse, po dokładnym obejrzeniu jednak zupełnie inne. Najgorsze, ze mało zostało z Showbike :? takie zwyczajne torówki wyszły :( z indywidualnością w oklejeniu :shock: , takie zwyczajne troche spersonalizowane :o :roll: . Czy było warto siedzieć nocami :?: :?: JASNE, ŻE BYŁO WARTO :!: :!: :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Grudzień 17, 2012 Użycie tego zestawienia kolorystycznego, w tym lakieru red fluo, w połączeniu z kształtami Panigale, przywodzi na pierwszą myśl Aprilię RSV4 - przynajmniej w moim subiektywnym odczuciu :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 17, 2012 Użycie tego zestawienia kolorystycznego, w tym lakieru red fluo, w połączeniu z kształtami Panigale, przywodzi na pierwszą myśl Aprilię RSV4 - przynajmniej w moim subiektywnym odczuciu :lol: Swoją drogą też jest ładna. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach