Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
krl

2 D.N.K RT

Polecane posty

Użycie tego zestawienia kolorystycznego, w tym lakieru red fluo, w połączeniu z kształtami Panigale, przywodzi na pierwszą myśl Aprilię RSV4 - przynajmniej w moim subiektywnym odczuciu :lol:

Przyznam, ze to malowanie Apri i porównanie z 2D.N.K to trochę nadużycie..............jedyne co tam jest nie spieprzone to nr 23 :D

Użycie tego zestawienia kolorystycznego, w tym lakieru red fluo, w połączeniu z kształtami Panigale, przywodzi na pierwszą myśl Aprilię RSV4 - przynajmniej w moim subiektywnym odczuciu :lol:

Przyznam, ze to malowanie Apri i porównanie z 2D.N.K to trochę nadużycie

Nadużycie czego?

To moje SUBIEKTYWNE zdanie.

.............Najgorsze, ze mało zostało z Showbike :? takie zwyczajne torówki wyszły :( z indywidualnością w oklejeniu :shock: , takie zwyczajne troche spersonalizowane :o !:

Nie wiem czy chciałeś być złośliwy czy naprawdę tak uważasz, ale dokładnie o to mi chodziło, ładnie to ująłeś.

To nadal są torowe motocykle, służące do sprawnej jazdy na torze, tyle że starannie polakierowane w pewien indywidualny sposób, ale nadal są to torowe motocykle. I oto chodziło. Nie ma przesady w żadną stronę. Są staranne, ale nadal torówki, co nie znaczy że musza być poobijanymi ulepami z pękająca szpachlą na zbiorniku.

Abstrac$#$#ąc od koncepcji stylistycznej lakierowania, tak powinien torowy motocykl do zabawy wygladać.

Ciekawi mnie pierwsza wizyta 2DNK na Pannoni ponownie. Będą wszyscy czterej Jeźdźcy. Bedzie Pan progres czy u wszystkich? Jaki maja plan?

Jeden wariat juz wiemy

1. 2.10 :shock: KRL

2. ..........

krl    0
Ciekawi mnie pierwsza wizyta 2DNK na Pannoni ponownie. Będą wszyscy czterej Jeźdźcy. Bedzie Pan progres czy u wszystkich? Jaki maja plan?

Jeden wariat juz wiemy

1. 2.10 :shock: KRL

2. ..........

Faktycznie jadąc na tor, zawsze mam jakieś założenie, plan, miejsce do którego chcę dojść a więc mam plan osiągnięcia "czasu" - ułatwia mi to jazdę.

Dodam, że nie traktuje tego jako cel nadrzędny, ponieważ nie traktuje aktualnie jazdy na torze w formie wyczynów a raczej traktuję jako naprawdę dobra zabawę i spełnienie marzeń.

Motocykl już prawie przygotowany ja także się przygotowuję i mój cel na Pannonię jak już wspomniał Franz to 2:10 – myślę, że jest to w pełni realny czas dla mnie jak i dla moich dziewiątek

krl    0

W ramach podsumowania pozsoatały jeszcze do wklejenia dwa motocykle w starej technologii:

Ducati 749,

post-968-1366039046,1083_thumb.jpeg

Ducati 999S

post-968-1366039047,5934_thumb.jpg

2 DNK RT w całej okazałości i mnie tam sie całkiem podoba :lol:

krl    0
Super, podoba mi się :)

Wiem, że to nie ładnie ale i mnie jakoś tak podobają się bardzo. :D

Super, podoba mi się :)

Wiem, że to nie ładnie ale i mnie jakoś tak podobają się bardzo. :D

dlaczego "nieładnie", należy znać swoją wartość i być tego świadomym... ;)

W ramach podsumowania pozsoatały jeszcze do wklejenia dwa motocykle w starej technologii:

Ducati 749,

krl    0

Owszem, mysląłem o tym kasku - ale pojawiło się coś co jeszcze bardziej pasuje do mojej koncepcji.

A koncepcja to nie tylko moto ale jeszze kobinezon, buty i rękawice - więc myslę, że to, to by dobrze pasowało:

post-968-1366039072,7659_thumb.jpg

Kask musi współgrać z tym:

post-968-1366039074,0202_thumb.jpg

Widzę, że wszystko gotowe do rozpoczęcia sezonu ;) Kask rzeczywiście fajny i chyba wersja europejska ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.