Franz 0 Napisano Grudzień 17, 2012 Użycie tego zestawienia kolorystycznego, w tym lakieru red fluo, w połączeniu z kształtami Panigale, przywodzi na pierwszą myśl Aprilię RSV4 - przynajmniej w moim subiektywnym odczuciu :lol: Przyznam, ze to malowanie Apri i porównanie z 2D.N.K to trochę nadużycie..............jedyne co tam jest nie spieprzone to nr 23 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Grudzień 17, 2012 Użycie tego zestawienia kolorystycznego, w tym lakieru red fluo, w połączeniu z kształtami Panigale, przywodzi na pierwszą myśl Aprilię RSV4 - przynajmniej w moim subiektywnym odczuciu :lol: Przyznam, ze to malowanie Apri i porównanie z 2D.N.K to trochę nadużycie Nadużycie czego? To moje SUBIEKTYWNE zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 17, 2012 .............Najgorsze, ze mało zostało z Showbike :? takie zwyczajne torówki wyszły :( z indywidualnością w oklejeniu :shock: , takie zwyczajne troche spersonalizowane :o !: Nie wiem czy chciałeś być złośliwy czy naprawdę tak uważasz, ale dokładnie o to mi chodziło, ładnie to ująłeś. To nadal są torowe motocykle, służące do sprawnej jazdy na torze, tyle że starannie polakierowane w pewien indywidualny sposób, ale nadal są to torowe motocykle. I oto chodziło. Nie ma przesady w żadną stronę. Są staranne, ale nadal torówki, co nie znaczy że musza być poobijanymi ulepami z pękająca szpachlą na zbiorniku. Abstrac$#$#ąc od koncepcji stylistycznej lakierowania, tak powinien torowy motocykl do zabawy wygladać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Grudzień 17, 2012 Ciekawi mnie pierwsza wizyta 2DNK na Pannoni ponownie. Będą wszyscy czterej Jeźdźcy. Bedzie Pan progres czy u wszystkich? Jaki maja plan? Jeden wariat juz wiemy 1. 2.10 :shock: KRL 2. .......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 17, 2012 Ciekawi mnie pierwsza wizyta 2DNK na Pannoni ponownie. Będą wszyscy czterej Jeźdźcy. Bedzie Pan progres czy u wszystkich? Jaki maja plan?Jeden wariat juz wiemy 1. 2.10 :shock: KRL 2. .......... Faktycznie jadąc na tor, zawsze mam jakieś założenie, plan, miejsce do którego chcę dojść a więc mam plan osiągnięcia "czasu" - ułatwia mi to jazdę. Dodam, że nie traktuje tego jako cel nadrzędny, ponieważ nie traktuje aktualnie jazdy na torze w formie wyczynów a raczej traktuję jako naprawdę dobra zabawę i spełnienie marzeń. Motocykl już prawie przygotowany ja także się przygotowuję i mój cel na Pannonię jak już wspomniał Franz to 2:10 – myślę, że jest to w pełni realny czas dla mnie jak i dla moich dziewiątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 29, 2012 W ramach podsumowania pozsoatały jeszcze do wklejenia dwa motocykle w starej technologii: Ducati 749, Ducati 999S 2 DNK RT w całej okazałości i mnie tam sie całkiem podoba :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Grudzień 29, 2012 Super, podoba mi się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 29, 2012 Super, podoba mi się :) Wiem, że to nie ładnie ale i mnie jakoś tak podobają się bardzo. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Grudzień 29, 2012 Super, podoba mi się :) Wiem, że to nie ładnie ale i mnie jakoś tak podobają się bardzo. :D dlaczego "nieładnie", należy znać swoją wartość i być tego świadomym... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 14, 2013 W ramach podsumowania pozsoatały jeszcze do wklejenia dwa motocykle w starej technologii: Ducati 749, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 14, 2013 Owszem, mysląłem o tym kasku - ale pojawiło się coś co jeszcze bardziej pasuje do mojej koncepcji. A koncepcja to nie tylko moto ale jeszze kobinezon, buty i rękawice - więc myslę, że to, to by dobrze pasowało: Kask musi współgrać z tym: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Styczeń 14, 2013 Widzę, że wszystko gotowe do rozpoczęcia sezonu ;) Kask rzeczywiście fajny i chyba wersja europejska ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Styczeń 14, 2013 Tak, to wersja EU. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach