Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Shogun

Monster 750 z Biestrzynnika

Polecane posty

link coś chyba nie śmiga, ja mam Multi z Biestrzynnika i wszystko w najlepszym porządku (poza małą glebą którą zaliczyłem ;) )

Pamiętam tego monstera jak jeszcze ja szukałem czegoś dla siebie, czyli jakieś pół roku minimum na allegro. Tyle co mogę pomóc w tej kwestii.

Ja nie pisze, że musi być zły :) tylko, że długo stoi na allegro, a to nie jest wytyczna. Zapewne przydałoby się, żeby ktoś z okolicy go obejrzał.

Hej

Też mam moto od Piotra wiec jest to sprawdzony sprzedawca.

Monstera oglądałem i jest rewelka, kolor biały przechodzi w błękit przy promieniach słonecznych, z chęcią zamieniłbym:). Z tego co wiem jest na wtrysku, konkretnie wyposażony o dodatki. Fakt długo stoi na allegro ale dlatego że cena była wygórowana, teraz widzę ze poleciał sporo w dół. Jak będziesz zainteresowany to daj znać, to zajadę do niego i konkretnie przetrzepie moto, z ceny możne tez coś uciułamy.

Pozdr

Hej

Z tego co wiem jest na wtrysku,

Nie, to gaźnikowa wersja

No to Pany, gdyby ktoś mi jeszcze go sprawdził na żywo, to byłbym naprawdę zobowiązany. Oczywiście zwracam koszty.

No to Pany, gdyby ktoś mi jeszcze go sprawdził na żywo, to byłbym naprawdę zobowiązany. Oczywiście zwracam koszty.

z chęcią bym pomógł bo mam blisko ale się totalnie nie znam więc na niewiele się zdam :?

KGr    1

Bez zdjec szczesliwego wlasciciela z nowym motocyklem ten post jest bezuzyteczny i kategorycznie sprzeciwiam sie jego zamknieciu! :)

Bez zdjec szczesliwego wlasciciela z nowym motocyklem ten post jest bezuzyteczny i kategorycznie sprzeciwiam sie jego zamknieciu! :)

Popieram. Będziem spamować i męczyć na PW jeżeli rzeczone zdjęcie się pojawi. Najlepiej cała sesja :D

Małooooo, małoooooo...

No nie wstydźta się :D

W końcu ksywa shogun zobowiązuje :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.