Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Jurek

czy to oryginalna Mv Augusta F4 senna ?

Polecane posty

Witam

Proszę o opinie znawców tematu czy ten moto to oryginalna SENNA czy koleś nakleił tylko naklejki ?

http://www.auto2export.dk/index.php?opt ... 4&Itemid=2

nie znam się szczególnie ale naklejka z napisem SENNA pasuje mi do modelu F4 750cm3 a gość pisze że to rok 2006 wiec chyba 1000 cm3 ?

I ten zadupek srebrny ?

i siedzenie kierowcy czarne ?

...naklejka na pierwszej fotce jest "odwrotnie" naklejona (poprawnie, czerwony znak S umieszczony jest przed napisem SENNA), tak jak po drugiej stronie gdzie jest juz ok ;) 8-)

Tak to przynajmniej wyglada na Dukacie..

Pozdro

krl    0

Dokładnie tak rama powinna być czerwona i w dodatku środek felg powinien też być czerwony, napewno nie jest to 1000cc.

Zresztą w aukcji jest napisane że to 750cc, a tu nie ma możliwości by był to rocznik 2006.

post-968-1366039055,3095_thumb.jpg

A jest może jakiś forumowicz który ma możliwość sprawdzenia po Vinie jaki to model ?

Poprosiłem sprzedawce o numer VIN

KGr    1

Z tego co podpowiada google grafika, byly 2 "wersje" senny (przynajmniej jezeli chodzi o strone wizualna) - kazda wyglada w sumie wyglada troche inaczej. Nie mniej jednak, jakby sie okazala byc Senna, to nawet milo bedzie popatrzec jak wraca do oryginalnego wygladu :)

Imo to nie jest Senna tylko zlepiona standartowa 750. Senna musi miec czerwona rame i kola. Trzeba by bylo byc debilem by to przemalowac. W dodatku ma tabliczke znamionowa z numerem. Wyprodukowano tylko 300 sztuk. Wiec wystarczy sie o nia zapytac ;)

A i czerwon nakretki na gore rur teleskopow swiadczy o zwyklej 750. Senna miala ''srebrne''.

To coś tego typu ? :

http://etapbike.otomoto.pl/mv-agusta-f4 ... 96499.html

ma tabliczkę z numerem.

Tego akurat oglądałem. Powiem że zdjęcia nie oddają tego, jak wygląda naprawdę. A wygląda zajebiście :mrgreen:

tak tylko ta cena !!!!!!!!. Za ta kaskę można fajnego Ducata 998r lub Ben Bostroma znaleźć na ebay.it

To coś tego typu ? :

ma tabliczkę z numerem.

Tego akurat oglądałem. Powiem że zdjęcia nie oddają tego, jak wygląda naprawdę. A wygląda zajebiście :mrgreen:

tak tylko ta cena !!!!!!!!. Za ta kaskę można fajnego Ducata 998r lub Ben Bostroma znaleźć na ebay.it

Oczywiście masz rację. Ta SPRka to nie lada gratka dla fanów MV Agusty, a nie dla Nas ;)

Jeśli byłbyś zainteresowany to zadzwoń i porozmawiaj ze sprzedawcą. Jak byłem to oferował naprawdę atrakcyjny upust...

To coś tego typu ? :

ma tabliczkę z numerem.

Też będzie nowe nie używane ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.