Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
martini

Multistrada 1200 - Gadzety

Polecane posty

Tylko zupełnie nie w tym miejscu co trzeba w MTS 1200 miejsce najbardziej narażone na uszkodzenia to miejsce tuż nad siedziskiem.

Tak dlatego mam coś kształtem przypominającego ten:

http://www.ebay.pl/itm/Ducati-Multistra ... 1c1ec328d8

krl    0

U mnie w przypadku gmoli, crashpadów i innych tego typu gadżetów wciąż wygrywa estetyka - nie wyobrażam sobie takich rur na mojej Multi - wygląda to tragicznie. Choć dostrzegam także jeden plus po kozłach jest za co złapać jak dźwig wciąga sztukę na pakę ;) :lol:

post-968-1366039087,3377_thumb.jpg

U mnie w przypadku gmoli, crashpadów i innych tego typu gadżetów wciąż wygrywa estetyka - nie wyobrażam sobie takich rur na mojej Multi - wygląda to tragicznie. Choć dostrzegam także jeden plus po kozłach jest za co złapać jak dźwig wciąga sztukę na pakę ;) :lol:

Rury pojeżdżą zemną na pewno pełny sezon, jak się już z nią zrosnę, to będziemy ściągać, w montersku też pierwszy sezon cuda do ochrony miałem...

U mnie w przypadku gmoli, crashpadów i innych tego typu gadżetów wciąż wygrywa estetyka - nie wyobrażam sobie takich rur na mojej Multi - wygląda to tragicznie

zmysł estetyki wywalisz na bruk przy pierwszej parkingówce!! miałem takową w Hiszpanii - żona zaczeła zsiadać z moto jak jeszcze nie skończyłem zawracania i pojazd był pochylony - ona zeskoczyła, , ja tez na multa... oparła się na gmolu. Poza 3 ryskami na tym elemencie nic nie ucierpało... - chyba warto??? na pewno naprawa/wymiana plastików, kierunków, by była bardzie bolesna niżeli cierpiacy zmysł estetyki (ale o gustach sie nie dyskutuje - dla mnie jest ok.)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.