Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Marlena

Znacie ten motocykl

Polecane posty

Gość   
Gość

30 tys na taki rocznik to gosc chyba w niedziele go tylko wyciagal.Trzeba to sprawdzic bo to cos malo.

Ja bym tak nie generalizował - 7 sezonów max, tj ok 4300 na sezon - dla Ciebie może i dużo innym tyle wystarczy. Sam kupiłem moto po 2 sezonach z przebiegiem 4500.

Witam ponownie :D Mam pytanie czy moze znacie ten gzemplarz http://moto.allegro.pl/ducati-monster-6 ... 93545.html wyglada calkiem dobrze i jestem zainteresowana ale nie wiem czy warto ?

Zerknij http://www.facebook.com/groups/340402242681119/ wpis z 12 stycznia

czerwiec wie więcej ;)

numer do Niego mogę Ci wysłać na PW

/ciach/

edycja OT :evil:

magda

30 tys na taki rocznik to gosc chyba w niedziele go tylko wyciagal.Trzeba to sprawdzic bo to cos malo.

:lol:

krl    0

Słyszałem, że pchając Montera w tył licznik sie cofa. ;)

Słyszałem, że pchając Montera w tył licznik sie cofa. ;)

To dlatego monster ma biegi ułożone w ten sposób: 1,2,3,4,5,Raaaaaaaaakieta :D do tyłu :D

I licznik się cofa automatycznie :D

Gość   
Gość

Można byc tylko pewnym jak sie ma motocykl od nowosci .No chyba ze szanowne grono posiadaczy ducati i wlasciele serwisow maja umiejetnosc sprawdzenia czy motocykl nie ma cofnietego licznika.Zwlaszcza gdy zostal sprowadzony z cieplych rejonow uni jeuropejskiej .67% moto z tych panstw trafia na rynek polski.Z kąd wiem akurat znam osobe ktora zajmuje sie takimi sprawami z urzedu panstwa polskiego.Takze info jest niepodwarzalne.Krojenie licznikow to u nas chlebek z wczoraj .Nawet jak ktorys z was sie kapnie ze zostal u niego cofniety to nawet sie nie przyzna no bo przeciez jak w koncu mam ducati.(moze to byc ujma na honorze przy duca-posiadówkach.)

To ze moze byc cofniety to zakladam hipotetycznie ,co nie znaczy ze tak musi byc .Motocykl z takim przebiegiem z takiego roku to chyba perelka .No moge sie mylic Bo jak widze na tym forum to sa sami posiadacze takich perelek.To kto kupuje w takim razie te z wiekszym .\Jakos sie doskonale sprzedaja.Interes kwitnie.Na salonach czesto widac coraz to nowe sztuki chocby nawet w okolicach takiej wiochy jak Piaseczno czy Pruszków.

Na koniec dodam od siebie ze wole chyba motocykl z przebiegiem o ktorym nic nie wiem,niz taki ktory zostal rozbity i gdzies tam reanimowany.To taka dygresja

Mam nadzieje ze ten jest ok i bedziesz jego szczesliwym posiadaczem,lub znajdziesz inny dobry.Szerokosci i do zobaczenia na trasie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.