Kwinto 21 Napisano Luty 4, 2013 http://moto.allegro.pl/kurtka-motocyklo ... 73976.html Tanio, jak ktoś szuka - pytanie tylko jak tam z oryginalnością towaru, jesli ok to 1000 pln taniej niż w salonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 4, 2013 Koślawe to DUCATI na plecach a "A" to już koszmar :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Luty 4, 2013 Czepiasz się :lol: za ten piniondz lux :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Luty 4, 2013 Zdecydowanie szkoda 1400zł na podróbkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Luty 4, 2013 "A" i "C" i wogole w środku nie jest, tez bym nie dal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Luty 4, 2013 Ale Panowie pełna rozmiarówka, pewie na miare też coś zrobią :lol: Musze looknąc inne aukcje typa :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 4, 2013 Podrobki, cena nie powinna nikogo zmusic do tego aby sie osmieszyc :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Luty 5, 2013 o mój bosze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewoman 0 Napisano Luty 6, 2013 Tragedia. Szkoda , że takiego badziewia jest coraz więcej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dwapro 0 Napisano Luty 6, 2013 Ale się uśmiałem :) chyba sam naszywał napis na plecach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yarek 0 Napisano Luty 9, 2013 :lol: Szczerze to tragedia, Panicz chyba na la bombie wyszywał kurtkę 8-) . Jeszcze za pincet to może i ktoś by się skusił. Ja osobiście wolałbym kupić kurtkę jakąś używaną dobrej firmy, naszywki (np. motohaft.pl) i przeszyć samemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach