Pablo 0 Napisano Styczeń 21, 2015 Rozmawiałem dzisiaj godzinę, na razie robią dobrą minę do złej gry, dajmy Im działać, bez nerwowych ruchów. masz rację ;) myślę, że Rafał stanie na wysokości zadania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrymek 0 Napisano Styczeń 21, 2015 No to nieźle. Aż się boję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tmsa 0 Napisano Styczeń 21, 2015 No to nieźle. Aż się bojęA, który masz rocznik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrymek 0 Napisano Styczeń 21, 2015 2013, kupiony miesiąc temu jako nówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tmsa 0 Napisano Styczeń 21, 2015 2013, kupiony miesiąc temu jako nówka To chyba spoko w tym temacie, problem dotyczy 2010-2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 21, 2015 Bo to Włoszka jest a ty zimą jeździsz, ale sprawa zapewne do rozwiązania jest. Trzymam kciuki za dobre rozwiazanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrymek 0 Napisano Styczeń 21, 2015 Pocieszasz mnie. Oby i Ciebie serwis pocieszył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 21, 2015 W sumie słabo ze bb nie zajęło sie sprawa jak zgłaszałeś fakt duzo wcześniej, mam nadzieje ze nie wyjdzie tu cwaniactwo serwisu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MODEM 0 Napisano Styczeń 22, 2015 (edytowany) "Pocieszasz mnie. Oby i Ciepie serwis pocieszył" A mnie wręcz przeciwnie , mam 2011 :( Edytowano Styczeń 22, 2015 przez MODEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Styczeń 22, 2015 Mój bosze... Jakoś temu się da zaradzić?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Styczeń 22, 2015 na pewno się da zaradzić... Opiszę Ci czynności: Słyszałem, że najskuteczniejszym sposobem jest postawienie moto na stojaku.... Trzeba zadbać o to, żeby podłoże było odpowiedniej twardości (czyli nie na betonowej posadce w garażu), - dodatkowo jak jest około 22-24 stopni w pomieszczeniu. I najważniejsze. Trzeba pamiętać, żeby nie jeździć motocyklem. P. S. Idealnie pomieszczenie to duży pokój zwany czasem salonem. Mój bosze... Jakoś temu się da zaradzić?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Styczeń 22, 2015 Dominik! Ja myslalem ze jestesmy kumplami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vince 0 Napisano Styczeń 22, 2015 na pewno się da zaradzić... Opiszę Ci czynności: Słyszałem, że najskuteczniejszym sposobem jest postawienie moto na stojaku.... Trzeba zadbać o to, żeby podłoże było odpowiedniej twardości (czyli nie na betonowej posadce w garażu), - dodatkowo jak jest około 22-24 stopni w pomieszczeniu. I najważniejsze. Trzeba pamiętać, żeby nie jeździć motocyklem. P. S. Idealnie pomieszczenie to duży pokój zwany czasem salonem. Buhahahah..... dobre! ale że MTS urodą nie grzeszy to zepsuje "design" salonu :roll: ... taki żarcik niewinny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Styczeń 22, 2015 Trudno, sprzedam alfe, naprawie multi i będę jadł frytki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Styczeń 23, 2015 jeździsz już chwilkę Marcin na multinie i chyba byś coś zauważył... czy ta przypadłość pojawia się przy większym przebiegu? Czy po prostu może się pojawić i bóg jeden wie kiedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Styczeń 23, 2015 Marginalny przypadek , a rozdmuchaliście to na 5 stron... :roll: Zdarza się , jak każda inna usterka.. Sporo MTS-ów i bliźniaczych konstrukcji już przepuściłem przez swoje łapy , ale ani raz nie spotkałem się z problemem głowicy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tmsa 0 Napisano Styczeń 23, 2015 Marginalny przypadek , a rozdmuchaliście to na 5 stron... :roll: Zdarza się , jak każda inna usterka.. Sporo MTS-ów i bliźniaczych konstrukcji już przepuściłem przez swoje łapy , ale ani raz nie spotkałem się z problemem głowicy... Marginalny chyba nie jest, jeśli na forum niemieckim użytkowników Multistrady 22 już ma wymienione glowice! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Styczeń 23, 2015 Marginalny chyba nie jest, jeśli na forum niemieckim użytkowników Multistrady 22 już ma wymienione glowice! oczywiście masz 22 sztuki potwierdzone ??? , czy forumowa esencja wyssana z palca?? Nie zaprzeczam, że problem może występować , ale skoro jest, to Ducati powinno podać od jakiego numeru do jakiego... Równie dobrze może to być problem tych jegomościów, co na kampanii nie wymienili felernego płynu chłodniczego , a teraz płacz i lament.. Po coś są ogłaszane kampanie nawrotowe - niestety ludzie rzadko z nich korzystają... O błędach popełnianych przy przecież tak prostej czynności , jak wymiana płynu chłodniczego nie wspomnę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Styczeń 24, 2015 Tomasz, informuj nas na bieżąco jak się ma temat, osobiście jestem bardzo zainteresowany, u Marcina, jak się domyślam usterka nie wystąpiła do tej pory, ja byłem na wszystkich akcjach nawrotowych, jakie były wypisane na mój model mts, łącznie z doklejeniem gąbeczki pod siedzeniem, izolującej przewody hamulcowe od siedziska... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tmsa 0 Napisano Styczeń 24, 2015 Co tu informować, głowica pęknięta od około dwuch lat, ostatnio poziom płynu spadał błyskawicznie, trzeba założyć nową, od 2013 jest inna głowica do naszych modeli, tak że, Ducati ma jasność co do problemu, akcji serwisowej nie zdobili, zobaczymy tylko kto za to zapłaci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 24, 2015 Tak, pamietam te dolewki..., i jak rozmawialismy - trzeba poczekac i juz. Jestem dobrej mysli ;-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Styczeń 24, 2015 Co tu informować, głowica pęknięta od około dwuch lat, ostatnio poziom płynu spadał błyskawicznie, trzeba założyć nową, od 2013 jest inna głowica do naszych modeli, tak że, Ducati ma jasność co do problemu, akcji serwisowej nie zdobili, zobaczymy tylko kto za to zapłaci? ale 2013 jest już na podwójnej świecy - takiej Ci nie zamontują... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 25, 2015 Koszt nowej głowicy w Ducati 300 Euro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Styczeń 25, 2015 (edytowany) No pocieszająca kwota, ale dla mnie to nie 300zł, ale nadal 300euro... A średnia krajowa dla mnie to nadal marzenie... Uważam więc, że słabo Bolonia wypadła nie organizując serwisowej akcji nawrotowej, choćby na motocykle w których usterka już wystąpiła... Dlatego interesuje mnie finał tej sprawy... Edytowano Styczeń 25, 2015 przez martini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tmsa 0 Napisano Styczeń 25, 2015 Uszczelka pod głowice też tania niejest :) do tego dojdie robota, bedzie faktura toskan poślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach