Lucek 0 Napisano Marzec 18, 2013 Witam, Mam mały problem z Monsterem 796 ABS a mianowicie nie pokazuje prędkości, nie nalicza przejechanych km i ABS jest nieaktywny. Dodam że po zimie wyjąłem akumulator do ładowania a po zmontowaniu całości dzieje się to co opisałem. Bezpieczniki wszystkie w porządku. Co może być nie tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Marzec 18, 2013 sprawdz kostki od czujników abs (to te przy kołach) - pewnie zimą jakies styki zaśniedziały i problem gotowy... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 18, 2013 Ja Ci podpowiem: Zajrzyj TUTAJ ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 18, 2013 I nie pali Ci się check? :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Marzec 27, 2013 Może to kwestia czujnika prędkości pojazdu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach