Billy 0 Napisano Czerwiec 25, 2013 Co wy na to.? nowy monsterek się szykuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Czerwiec 25, 2013 Tylko dlaczego chłodzony wodą i 4 zaworowy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 25, 2013 821, bylo do przewidzenia. Zegnajcie chlodzone powietrzem litry... A wizualnie - monster widac ze bez wiekszych zmian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 25, 2013 Tylko dlaczego chłodzony wodą i 4 zaworowy??? Z tego samego powodu, dla ktorego wszystkie silniki chlodzone powietrzem znikaja (oprocz Ducati jeszcze boxer bmw, vidlak moto guzzi...) - normy emisji spalin i halasu, ktore ciezko jest spelnic chlodzac silnik tylko powietrzem. Plus - widac ze stylistycznie idzie w kierunku S4R, czyli takiej mecha-bestii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Czerwiec 25, 2013 Oby tak było, ciekaw jestem, który model zastąpi 1100 czy 796. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Czerwiec 25, 2013 cytat: '' Nuovo Ducati Monster con motore Testastretta 11° della Diavel e della Multistrada 1200, ma dalle maxi di Borgo Panigale arrivano anche altre soluzioni tecnico estetiche, come lo scarico dai lunghi condotti, tipo Diavel; il forcellone monobraccio, il telaio a traliccio. " całkiem smakowicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 25, 2013 Monster 1200 bylby za duza konkurencja dla stf, a 821 zastapi pewnie tak jak hipek i 1100 i 796. A na zblizeniu widac ze zmian jest jednak sporo! Inna rama, subframe, wahacz, zbiornik bez wlotow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Czerwiec 25, 2013 Bedzię na pewno interesujący, już nie mogę się doczekać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Czerwiec 25, 2013 przedniego blotnika jest tyle ze mogli by go niedawac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arti 6 Napisano Czerwiec 25, 2013 http://www.infullgear.com/blog/33432/foto-spia-ducati-monster-1198-borgo-panigale-sfida-ktm.html 1198 V-Twin 150KM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Czerwiec 25, 2013 przedniego blotnika jest tyle ze mogli by go niedawac. coś czuję że to jeszcze nie koniec prac stylistycznych... a na przód zawsze można dokręcić jakiś fender extender :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Czerwiec 25, 2013 przypomina mi odchudzonego diavela.Moze przez ten kolektor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Czerwiec 25, 2013 moim zdaniem to będzie model TOP czyli zastąpi EVO... A już się martwiłem, że ta maszynka nie doczeka się hardcorowego twardziela, dla prawdziwych facetów... PODOBA MI SIĘ !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fala 16 Napisano Czerwiec 25, 2013 Monster z silnikiem superbika to bajka i tyle ;) potwierdza to właściciele... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Czerwiec 25, 2013 mnie też się wydaje że to będzie mega sprzęt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Czerwiec 25, 2013 Ja tam bym wolał jakiegoś następcę Diavela - starsze by potaniały ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Czerwiec 25, 2013 Ja tam bym wolał jakiegoś następcę Diavela - starsze by potaniały ;) Albo stały się bardziej kultowe jako model, który przetarł nowy szlak :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Czerwiec 26, 2013 i wiecej fotek:http://www.moto.it/news/la-nuova-ducati-monster-2014.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Czerwiec 26, 2013 bardzo fajnie sie zapowiada.. mi osobiscie stylistyka STFa nie pasuje za bardzo, a silny monster bedzie dla niego fajna alternatywa - dla tych mniej nastawionych na czasy okrazen ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 26, 2013 Ja tam widzę dalej ramę rurkową... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmomarti 0 Napisano Lipiec 13, 2013 Salve a tutti, Monster nowej generacji wyszpiegowany.Polecam artykuł na cycleworld.http://www.cycleworld.com/2013/07/03/next-generation-ducati-monster-1198-spied-photos/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 30, 2013 (edytowany) Edytowano Październik 30, 2013 przez KGr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Październik 30, 2013 Ale się wysilili :P Nie wiem jak was ale mnie takie coś bardziej irytuje niż ciekawi. Pokażcie i **uj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach