Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Billy

Nowy monster ???

Polecane posty

Dziś zrobiłem 1200S-ką kilkadziesiąt kilometrów w cyklu mieszanym. Ogólnie mówiąc - jest dobrze :-)

Pierwszy banał (ale zwraca uwagę) - wrócili do starego, nieprzekombinowanego modelu kluczyka SILKA!

Kolejna zagwozdka - moto odpala ledwo wał korbowy zdąży ruszyć, podobnie jak dobrze rozgrzana stara gaźnikówka (posiadacze i znawcy wiedzą o co kaman ;-)

Iphone'o podobny wyświetlacz pasuje do klimatu motocykla, trzeba przywyknąć ale następuje to całkiem szybko.

Siedzisz na kanapie - powrót do korzeni, ale czuje się podobieństwo do Diavela, przynajmniej ja czułem się jak na Diavelu tylko bardziej przystosowanym do łojenia w miejskiej dżungli.

Oryginalne sety + SIDI Vortice rozm. 44 = brak możliwości właściwej pozycji stopy na podnóżku. Pięta zapiera się o odlew konsoli pod stopkę pasażera wypychając ją na zewnątrz motocykla - tam jest stanowczo za mało miejsca, stwierdziłem to już w momencie przymiarki na prezentacji motocykla w Mediolanie. W tramkach było słabo, ale w butach motocyklowych to poprostu tragedia. Na szczęście firmy akcesoryjne pewnie są na progu prezentacji akcesoryjnych setów kierowcy/ pasażera.

.... cdn.

Dziś zrobiłem 1200S-ką kilkadziesiąt kilometrów w cyklu mieszanym. Ogólnie mówiąc - jest dobrze :smile:

Pierwszy banał (ale zwraca uwagę) - wrócili do starego, nieprzekombinowanego modelu kluczyka SILKA!

Kolejna zagwozdka - moto odpala ledwo wał korbowy zdąży ruszyć, podobnie jak dobrze rozgrzana stara gaźnikówka (posiadacze i znawcy wiedzą o co kaman :wink:

Iphone'o podobny wyświetlacz pasuje do klimatu motocykla, trzeba przywyknąć ale następuje to całkiem szybko.

Siedzisz na kanapie - powrót do korzeni, ale czuje się podobieństwo do Diavela, przynajmniej ja czułem się jak na Diavelu tylko bardziej przystosowanym do łojenia w miejskiej dżungli.

Oryginalne sety + SIDI Vortice rozm. 44 = brak możliwości właściwej pozycji stopy na podnóżku. Pięta zapiera się o odlew konsoli pod stopkę pasażera wypychając ją na zewnątrz motocykla - tam jest stanowczo za mało miejsca, stwierdziłem to już w momencie przymiarki na prezentacji motocykla w Mediolanie. W tramkach było słabo, ale w butach motocyklowych to poprostu tragedia. Na szczęście firmy akcesoryjne pewnie są na progu prezentacji akcesoryjnych setów kierowcy/ pasażera.

.... cdn.

bo on ma wiecej podobienstw do Diavela. Niz do starych Monsterow.

Wyswietlacz fajny ma duzo informacji - ale nie ma wskaznika biegow, i ile mozemy przejachac km na posiadanym paliwie. To strasznie brakuje. Bo rezerwa wlacza sie dosc puzno. Po za tym moliwosc ustawien jest ogromna - wiekasz niz w Diavelu. Mi akurat sety lezaly idealnie (rowniez 44 Dainese lub TCX). Mam 187 i jak dla mnie jeden z wygodnieszych motocykli (po za Diavelem) Silnik niby podobny ale wg mnie bardziej ealstyczny niz w Diavelu. Zawieszenie (wersja S)  lepiej wybiera dziury - ale to moze kwestia kapcia w Diavelu. Tryb Sport bardzo przyjemny.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.