blejz23 0 Napisano Marzec 16, 2014 pomiedzy metalowa oslonka ( czyt. uszczelnienie ) a lozyskiem powinnem byc jeszce jedna czesc , taki stalowy pierscien nr 4 na borazku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yoda 0 Napisano Marzec 16, 2014 pomiedzy metalowa oslonka ( czyt. uszczelnienie ) a lozyskiem powinnem byc jeszce jedna czesc , taki stalowy pierscien nr 4 na borazku jkjkjjk.jpg No właśnie tego czegoś mi brakuje :/ no dobra jakbym chciał usunąć ślimak to muszę jakiś dystans dorobić? Bo z tego co mi się wydaje to ślimak też pełni funkcję dystansu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yoda 0 Napisano Marzec 16, 2014 I jeszcze jedno ile atmosfer powinien mieć tylny amortyzator ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 16, 2014 (edytowany) dobrze myslisz , musisz czyms zastapic dystans ktory robil slimak Edytowano Marzec 16, 2014 przez blejz23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yoda 0 Napisano Marzec 25, 2014 Panowie pomocy w jaki sposób mogę się tego pozbyć? gdzieś o tym kiedyś czytałem obecnie mam net play na edge i ledwo forum czytam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 25, 2014 Nie o to czasem Ci chodzi ? http://docpoland.com/temat/15723-monster-750-renowacja/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yoda 0 Napisano Marzec 26, 2014 Dokladnie dzieki wielkie Biały Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 26, 2014 2,50 +VAT :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yoda 0 Napisano Kwiecień 11, 2014 Panowie zabieram się za wymianę oleju w przednim zawieszeniu ile powinienem wlać do każdej lagi? 10W jest odpowiedni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnyb88 0 Napisano Kwiecień 11, 2014 czysto teoretyczna ściąga z shella: http://lubematch.shell.pl/pl/pl/equipment/monster_750_motorcycles_020275 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yoda 0 Napisano Czerwiec 6, 2014 No i napotkałem na kolejny problem. Podczas regulacji gaźników nagle sam wskoczył bieg motor wyrwał do przodu jak strzała. Rozebrałem dzisiaj silnik i znalazłem zmieloną sprężynkę (20 799.1.025.1A Fork return spring) Mam pytanie jak zblokować magneto żeby dalej rozebrać silnik i sprawdzić czy druga sprężynka jest na miejscu i jakiegoś syfu nie ma w silniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 6, 2014 Do blokowania koła zamachowego służy narzędzie specjalne. Na fotkach nie da się ocenić stanu elementów. Inna sprawa że cały mechanizm zmieniacza ustawia się względem wałka "pamiętnika" w określonej pozycji za pomocą kolejnego narzędzia specjalnego, a uszkodzenie sprężyny zmieniacza sugeruje taką konieczność. Po demontazu koła zamachowego koniecznie skontroluj stan koła zębatego osadzonego na czopie wału. Często ulega uszkodzeniu przez ową połamaną sprężynkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yoda 0 Napisano Czerwiec 7, 2014 Do blokowania koła zamachowego służy narzędzie specjalne. Na fotkach nie da się ocenić stanu elementów. Inna sprawa że cały mechanizm zmieniacza ustawia się względem wałka "pamiętnika" w określonej pozycji za pomocą kolejnego narzędzia specjalnego, a uszkodzenie sprężyny zmieniacza sugeruje taką konieczność. Po demontazu koła zamachowego koniecznie skontroluj stan koła zębatego osadzonego na czopie wału. Często ulega uszkodzeniu przez ową połamaną sprężynkę. Drogie Theodorze wiem, że są potrzebne specjalne klucze lecz takowych nie posiadam i szukam sposobu na obejście ich. Niestety w super Bydgoszczy takowych nie posiadają, a na serwis Ducati Toruń mnie nie stać. Może potrafisz łopatologicznie wytłumaczyć jak to wszystko poskładać do kupy i czy taką sprężynkę mogę u Ciebie zamówić ? Dzięki za odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach