Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Nicram

Street Fighter z Moto Motion - wawa

Polecane posty

Motocykl ma krzywą ramę. Pomiar był wykonany kilka tygodni temu u nas w serwisie przez zewnętrzną firmę na życzenie potencjalnego nabywcy. Oczywiście nie zdecydował się na zakup. ;)

Poza tym uszkodzona jedna rura zawieszenia + kilka drobniejszych usterek powypadkowych.

Generalnie śmietnik.

dzięki za info tak coś koleś mi ściemniał przez telefon ... ciężko u nas znaleźć streetfightera chyba zostają tylko niemcy 

Ogłoszenie zostało usunięte - czyżby kolejny biedak wpadł na minę?

----------

edit:

a nie - tutaj jest: http://motomotion.otomoto.pl/ducati-1098-street-fighter-163km-na-tylnym-M3768515.html

To powinno mieć temat: uwaga mina :-/

Edytowano przez musieli

krl    0

Myślę, że to ta moc na kole mogła wpłynąć negatywnie na geometrię ramy. Strach pomyśleć co będzie jak do tego ECU i filtra dołoży się pełen układ wydechowy, jak nic 187 koni na kole.

Nie wiem skąd takie informacje ... Moc nie psuje ramy tylko dzwony ... Jak się nie ma umiejętności to się nie wsiada na taki motocykl.

Nie wiem skąd takie informacje ... Moc nie psuje ramy tylko dzwony ... Jak się nie ma umiejętności to się nie wsiada na taki motocykl.

Zazdroszczę poczucia humoru i wyczucia sarkazmu ;)

:wtf: :razz:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.