Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Kaz

Misano San Marino GP 2013

Polecane posty

krl    0

Nie wiem czy zwróciliście uwagę na nowy układ wydechowy w GP13 od rundy w Misano Ducati używa konstrukcji firmy Akrapovic!!!

Nie wiem czy zwróciliście uwagę na nowy układ wydechowy w GP13 od rundy w Misano Ducati używa konstrukcji firmy Akrapovic!!!

ciekawe, czy jest to podyktowane poprawą osiągów, czy zabieg marketingowo-oszczędnościowy ?

No to pierwszą czwórkę trafiłem, chociaż bardzo liczyłem, że Rossi gdzieś się wepchnie.

Brawo dla Lorenzo. Nie lubię go, ale brawa się należą.

Czekam jestem co powie VR, w sensie dlaczego tak zwolnił pod koniec.

Teraz wystarczy, że kosmita będzie zaliczał 2 lub 3 miejsca, czyli w jego przypadku pełny luz. Ot i kolejny rekordzik, ale wystarczy, że raz glebnie i może być gorąco na koniec  :razz:

heh musi spieprzać bo czuje coraz częściej oddech M na plecach :mrgreen:

Jest dokładnie odwrotnie ;) , MM musi uciekać przed JL bo przewaga stopniała do 34 pkt . Obawiam się że Jorge jednak Marca nie dogoni

Zostało 5 wyścigów, zarówno JL jak i DP mają po równe 34 punkty straty do MM. Wydaje mi się, że pierwsza czwórka jest już dość murowana (zarówno generalka jak i każdy kolejny wyścig). MM musiałby więc od tej pory 3 razy dojechać jako drugi i minimum 2 razy jako trzeci. A JL albo DP musiałby od tej pory wszystko wygrywać.

Osobiście myślę, że jak JL zepnie poślady to jest w stanie wygrać ostatnie 5 wyścigów. Ale przynajmniej 2 razy ktoś jeszcze musiałby utrzeć nosa MM. Na DP bym nie liczył, MM nie da mu dojechać przed sobą. VR? Oczywiście będę trzymał za niego kciuki. Ponoć miał znowu problemy z hamowanie w drugiej części wyścigu, ale sam też przyznał, że popełnił sporo błędów. Jak przejedzie całe wyścigi tak jak pierwsze pół w ostatni weekend, to czemu nie.

Tak czy siak to czy JL zdobędzie znowu mistrzostwo zależy w równym stopniu od niego, co od w/w.

No chyba, że MM się w końcu wygruzi...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.