Kaz 0 Napisano Wrzesień 12, 2013 Jedziemy z koksem -JL,CC,VR Yami,Yami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Wrzesień 12, 2013 Że MM czwarty w najlepszym razie? Hehe, brawurowo ;)JL, MM, DP, VR, CC, AB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Wrzesień 13, 2013 VR coraz blizej MM :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 13, 2013 To jest tor Valentino :) VR / JL / MM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 14, 2013 Nie wiem czy zwróciliście uwagę na nowy układ wydechowy w GP13 od rundy w Misano Ducati używa konstrukcji firmy Akrapovic!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 14, 2013 Nie wiem czy zwróciliście uwagę na nowy układ wydechowy w GP13 od rundy w Misano Ducati używa konstrukcji firmy Akrapovic!!! ciekawe, czy jest to podyktowane poprawą osiągów, czy zabieg marketingowo-oszczędnościowy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 15, 2013 fajnie się chłopaki na hondach bawią ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Wrzesień 15, 2013 No to pierwszą czwórkę trafiłem, chociaż bardzo liczyłem, że Rossi gdzieś się wepchnie.Brawo dla Lorenzo. Nie lubię go, ale brawa się należą.Czekam jestem co powie VR, w sensie dlaczego tak zwolnił pod koniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrekkbk 0 Napisano Wrzesień 15, 2013 Teraz wystarczy, że kosmita będzie zaliczał 2 lub 3 miejsca, czyli w jego przypadku pełny luz. Ot i kolejny rekordzik, ale wystarczy, że raz glebnie i może być gorąco na koniec :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 15, 2013 JL, ale go nie lubie, ale dobrze jeździ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 16, 2013 heh musi spieprzać bo czuje coraz częściej oddech M na plecach :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 16, 2013 heh musi spieprzać bo czuje coraz częściej oddech M na plecach :mrgreen: Jest dokładnie odwrotnie ;) , MM musi uciekać przed JL bo przewaga stopniała do 34 pkt . Obawiam się że Jorge jednak Marca nie dogoni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 16, 2013 Obawiam się że Jorge jednak Marca nie dogoni Oby, oby :grin: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 16, 2013 Dogoni............... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Wrzesień 16, 2013 Zostało 5 wyścigów, zarówno JL jak i DP mają po równe 34 punkty straty do MM. Wydaje mi się, że pierwsza czwórka jest już dość murowana (zarówno generalka jak i każdy kolejny wyścig). MM musiałby więc od tej pory 3 razy dojechać jako drugi i minimum 2 razy jako trzeci. A JL albo DP musiałby od tej pory wszystko wygrywać. Osobiście myślę, że jak JL zepnie poślady to jest w stanie wygrać ostatnie 5 wyścigów. Ale przynajmniej 2 razy ktoś jeszcze musiałby utrzeć nosa MM. Na DP bym nie liczył, MM nie da mu dojechać przed sobą. VR? Oczywiście będę trzymał za niego kciuki. Ponoć miał znowu problemy z hamowanie w drugiej części wyścigu, ale sam też przyznał, że popełnił sporo błędów. Jak przejedzie całe wyścigi tak jak pierwsze pół w ostatni weekend, to czemu nie.Tak czy siak to czy JL zdobędzie znowu mistrzostwo zależy w równym stopniu od niego, co od w/w. No chyba, że MM się w końcu wygruzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach