Redjasper 53 Napisano Sierpień 20, 2014 wygląda jak 748 - porządnie umyte :) ogrom pracy Pani... pojeździłbyś wreszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enZo 0 Napisano Sierpień 20, 2014 To cud..... Woda zamieniła się w wyngiel ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Sierpień 20, 2014 wygląda jak 748 - porządnie umyte :) ogrom pracy Pani... pojeździłbyś wreszcie Bez ustawienia zawieszenia nigdzie nie jadę. To cud..... Woda zamieniła się w wyngiel :wink: Cudów było więcej, pozwól, że wymienię najważniejsze: szukanie oliwy i ciśnienia (to dopiero był cud), pasowanie wydechu i rozbicie przy tym czoła. Ale największym cudem było zgubienie małej ilości części, z czego sam się dziwie bo normalnie, znając siebie samego, zgubił bym pół motocykla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 20, 2014 Eeeelegancko, gratulacje WWK! Teraz czekam na foty z torra! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Sierpień 20, 2014 Dobra robota, gratulacje! :thumbup: . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Sierpień 21, 2014 Ktoś ostatnio powiedział, że świeży lakier przyciąga asfalt :) i miał rację. Całe szczęście, że nawet nic się nie podrapało :) Zrobiłem z enzo radykalne ustawienie zawieszenia według jegomościa, który się na tym całkiem dobrze zna :) co ciekawe, tył na dogbonie musiał być dźwignięty prawie 60mm. Strasznie wysoka koza się zrobiła. Enzo był tak dobrym człowiekiem (ja nie mam czasu, a jak mam to jakoś tak wychodzi, że przy moto grzebię), że zrobił galerię na picassie https://plus.google.com/photos/110236278846158071306/albums/6045915385571052513 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Sierpień 21, 2014 Bella donna.....perfetta macchina!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Sierpień 21, 2014 Oj Wojtek normalny inaczej ;) niesamowita robota i fajnie że większość udokumentowane na fotach . ps. Fajny klucz do głowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vip3r 0 Napisano Sierpień 21, 2014 super! - jakby nie było foto dokumentacji to bym chyba nie uwierzył że to to samo moto ;) - Graltulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Sierpień 24, 2014 Na przyczepie z pokemonami :) Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Sierpień 24, 2014 Fuuuuj, pogoda mizerna.....wczoraj było idealnie. Chyba, że miał to być wet- test, to rozumie i zmienia postać rzeczy :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamo 1 Napisano Sierpień 29, 2014 Na przyczepie z pokemonami :) Jak wrażenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Sierpień 29, 2014 ;) Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
were 0 Napisano Sierpień 29, 2014 ;) Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Co zepsułeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Sierpień 30, 2014 słowo wszystko nie opisze tego co się wydarzyło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Sierpień 30, 2014 słowo wszystko nie opisze tego co się wydarzyło :) Ważne że znowu jeździ . ps. Nie zaskoczyłem że pokemony są przyklejone na moto z poprzedniej strony , myślałem że chodzi o te dwa na przyczepce obok moto ( fot. powyżej) :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Sierpień 30, 2014 Że ja tam dzwona nie miałem to cud. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 30, 2014 Super fota :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Sierpień 30, 2014 Fota rzeczywiście fajna, ale to co stało się z motocyklem już mniej :( A co nawaliło ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Sierpień 30, 2014 Śruba przewodu olejowego pionowego cylindra. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Sierpień 30, 2014 odkręcona, czy pękła ? Dobrze, że tak się skończyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enZo 0 Napisano Sierpień 30, 2014 (edytowany) tak WWK wykańcza włoska konkurencję na torze w postaci RSV wystarczy olej zrzucić :-P Edytowano Sierpień 30, 2014 przez enZo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Sierpień 30, 2014 tak Www wykańcza włoska konkurencję na torze w postaci RSV wystarczy olej zrzucić :-PDobre ;) Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach