emvespa 0 Napisano Wrzesień 20, 2013 Panowie, szukam czegoś neidrogiego, co by pasowało wymiarami (szerokość tylnego wachacza). jakies typy/doswiadczenia? wszystkie, ktore widze maja za mały rozstaw. chpodzi mi o taki z gumkami na koncu, nie pod rolki. dzieki i pozdro m. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Wrzesień 21, 2013 Rzuć okiem na ten adres [email protected]. Gośc z moich stron. Ma trochę sprzętu. Osobiście mam przód i tył .Pozdrowienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Wrzesień 21, 2013 bike lift - nie tani, ale na lata i do innych motocykli tez podejdzie . Ma wymienne końcówki (pod rolki ,i L gumowe) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 21, 2013 Bike Lift ma za mały rozstaw ramion by podstawić pod wahacz SC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Wrzesień 21, 2013 Rzuć okiem na ten adres [email protected]. Gośc z moich stron. Ma trochę sprzętu. Osobiście mam przód i tył .Pozdrowienia. jaki konkretnie masz model na tył? zmierzylem rozstaw na 380mm - tam sie koncza z reguly na 355... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Wrzesień 21, 2013 Obecnie nie jestem w stanie pomierzyć jesten 2 tygodnie poza domem. Jak wrócę a nie znajdziesz coś dla siebie , wtedy Cię wspomogę. Pozdrowienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Wrzesień 21, 2013 Ja kupilem taki zestaw i u mnie pasuje .http://allegro.pl/podnosnik-motocyklowy-przod-tyl-stojak-combo-6-i3562004027.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Wrzesień 24, 2013 sprobuje, cena do przelkniecia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Wrzesień 24, 2013 Trzeba delikatnie rozszezyc ale ja mam taki zestawik i mozna cos tam podlubac.Wyglada stabilnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Wrzesień 25, 2013 Faktycznie korzystniej niż w pokoplast. Wzór ten sam. Jeżeli będzie troszeczkę ciasny , przerzuć sprężynę z podkładką na zewnątrz a zyskasz kilka centów . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach