Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

KejTi

Ducati 848 Troy Bayliss Limited Edition

Polecane posty

Mazur  jeżeli nie pracujesz w reklamie natychmiast zmień zajęcie. Tekst niesamowity , a dowcip masz , oj masz .
Po przeczytaniu  cały dzień będę miał przed oczami Twojego Ducata i gdzieś tam w tle wielkiego gościa na koniu - tyłem oczywiście. A co najważniejsze banana na twarzy co najmniej dziś. Powodzenia w korzystnym zbyciu ,,cacuszka ".

Podobny tekst już kiedyś się pojawił w necie to jest tylko i wyłącznie jego przeróbka, ale nie powiem Mazur ma wyobraźnię :).

Coś mi świta albo po prostu się czepiam ,ale z tego co kojarzę to kolega mazur ma okleinę ala karbon a nie tak jak to opisał w ogłoszeniu "karbonowy zadupek"ale niech mu będzie może ktoś się nabierze :mrgreen: Jeśli się mylę ,to wielkie sorrki :oops:

Coś mi świta albo po prostu się czepiam ,ale z tego co kojarzę to kolega mazur ma okleinę ala karbon a nie tak jak to opisał w ogłoszeniu "karbonowy zadupek"ale niech mu będzie może ktoś się nabierze :mrgreen: Jeśli się mylę ,to wielkie sorrki :oops:

No to chyba będzie "wielkie sorrki" ;)

http://docpoland.com/temat/10512-moje-848-w-wersji-troy-bayliss-drobne-mody-stylistyczne/page-2?hl=mazur

A jednak nie jest to folia a carbon ,ale nałożony chyba na zwykły laminat z tego co wyczytałem

(cyt.Mazur -Założyłem błotnik- laminat, który sam zalaminowałem włóknem węglowym, tak samo z osłona tłumika- blacha pokryta karbonem i zadupek, który kosztował mase pracy, ale również udało mi się położyć na niego karbon)

Czyli zadupek nie jest carbonowy.W tym przypadku pewnie nie chodziło o zbicie wagi bo tu ona wzrosła .Sory ale Chyba z nudów się czepiam :razz:

Tak czy inaczej efekt fajny!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.