blejz23 0 Napisano Luty 13, 2014 sa po szkielkowaniu , na week primer i farba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Luty 23, 2014 rama skonczona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 23, 2014 Uuuu :o złota rama bardzo mnie intrygowała ale się nie odważyłem :) . Ciekawe jak się całość skomponuje ?? Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Luty 23, 2014 oby do czerwca ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Luty 23, 2014 Qrna, ale mnie cieszy takie coś... Fajnie że dajesz tyle fot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Luty 24, 2014 A owiewy zostana zolte do zlotej ramy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Luty 24, 2014 Szacun za tak rozległą modernizację. Bardzo mnie ciekawi koniec tej pracy. Zazdrość że masz na to tyle czasu. Pozdrrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 24, 2014 ładny kolor ramy, ciekawe jakie będą owiewki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Luty 24, 2014 Szacun za tak rozległą modernizację. Bardzo mnie ciekawi koniec tej pracy. Zazdrość że masz na to tyle czasu. Pozdrrawiam. nie mam :) robimy tylko w weekendy :D i to nie w kazde ostatnio :/ nie bede was czarowal panowie , kolor owiewek to zolty , bedzie tylko inny odcien , torche jasniejszy , i biale felgi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 1, 2014 cala sobota walki z plastikami , ale banan od ucha do ucha - warto bylo ;) moze jutro uda sie polozyc baze , zobaczymy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Marzec 3, 2014 czyli nie będą żółte :twisted: pochwal się coś wykombinował - obstawiam czarny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Marzec 3, 2014 czyli nie będą żółte :twisted: pochwal się coś wykombinował - obstawiam czarny ... nie bede was czarowal panowie , kolor owiewek to zolty , bedzie tylko inny odcien , torche jasniejszy , i biale felgi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 3, 2014 A no to szkoda, bo żółty ze złotym się zleje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 3, 2014 Dajmy szanse, dajmy szanse! :) Oczyma wyobrazni widze nadzieje ze bedzie dobrze :D (ale tez widze, ze moze sie zlac zloty z zoltym :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Marzec 3, 2014 sądzicie, że nie czytałem, że niby mają być żółte? Ja tylko wlewam odrobinę sugestii :) Ja doskonale wiem, że złoty z żółtym się zleje, a jak widzę, że wszystkie plastiki pościągane to może zdanie Pan zmieni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 5, 2014 nic sie nie zleje :) bedzei dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 5, 2014 Pewnie ze sie nie zleje, kazdy prawdziwy mezczyzna potrafi odroznic zolty, od zlotego, kanarkowego, cytrynowego i calej listy innych zupelnie roznych zoltych kolorow:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewoman 0 Napisano Marzec 5, 2014 Pewnie ze sie nie zleje, kazdy prawdziwy mezczyzna potrafi odroznic zolty, od zlotego, kanarkowego, cytrynowego i calej listy innych zupelnie roznych zoltych kolorow:) Nie dość,że paletę kolorów odróżnia to i jeszcze kłamać umie :mrgreen: OT ,żeby nie było : czekam efektów końcowych i kciuki trzymam za te złote,żółte,kanarkowe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 10, 2014 za tydzien felgi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 11, 2014 a jednak... ciekawe jak na żywo bo na zdjęciu to wiadomo czekam na efekt końcowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 11, 2014 nic sie nie zlewa , przymierzalismy owiewki jest OK :) do konca marca moto bedzie zlozone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 11, 2014 A moje nie ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 11, 2014 kryst to ze zdjales siedzenie z motocykla nie znaczy ze masz go w czesciach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 11, 2014 Wydalo sie :P a chcialem udawac ze jakies mody robie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 16, 2014 podpowie ktos jak sie za to zabrac co by odświeżyć troche ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach