jakitaki 1 Napisano Maj 10, 2014 THE END HAHAHA "the end " se napisał :mrgreen: :mrgreen: Chłopie to dopiero początek , już za chwilę będziesz rozgladał się za następnym do renowacji / reanimacji / rekonwalescencji / modyfikacji itd . Łeb daję :twisted: Gratulacje , bardzo ładnie to wyszło . Zrób porządną sesję zdjęciową :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 10, 2014 Już widzę Michał, jak Ci się micha cieszy. Kawał roboty !!! Gratulacje. :thumbup: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 10, 2014 Ładnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 11, 2014 Blejz gratulacje ukończenia reanimacji! I sto lat brachu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Maj 11, 2014 a dzieki dzieki , fajny prezent sobie sprawilem co ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Maj 11, 2014 Pięknie wyszedł . Gratulacje . :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Maj 11, 2014 Gratulacje! Czas zmienić avatar ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 11, 2014 Az milo popatrzec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Maj 11, 2014 Nooooo klasa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Maj 11, 2014 jeszcze wrzuce dwie fotki takie z boku bo widze ze nie ma a chyba najlepiej beda wygladac :) ale to za tydzien :) dziekuje w imieniu swoim jak i mojego kolegi za te mile slowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 12, 2014 Dobra, to teraz powiedz kiedy wpadniesz do wroclawia ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Maj 12, 2014 Najszybciej jak tylko będę mógł , może pod koniec maja ... Sent from my Lumia 710 using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Maj 15, 2014 . Zrób porządną sesję zdjęciową :clap: namowilem mojego "plusika" do sesji ;) czekamy na pogode :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stasekst4s 0 Napisano Maj 15, 2014 odmłodzona duma własciciela, gratulacje, mam nadziejke ze na tym nie skonczysz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Czerwiec 1, 2014 piękna robota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewoman 0 Napisano Czerwiec 20, 2014 Super robota , ale ja tu na zdjęcia czekam . To jak z tą pogodą , jest czy ni ma ?:) Czy się ,,plusik" rozmyślał ?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Czerwiec 20, 2014 spokojnie, plusik bedzie napewno ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewoman 0 Napisano Czerwiec 21, 2014 Mnie tam na plusiku przecież nie zależy tylko na zdjęciach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach