KGr 1 Napisano Listopad 6, 2013 Temat przerabiany juz n-razy, dlatego juz raczej nie pytam "czy" ani "co", ale "gdzie" :) Czy ktos wie GDZIE w Wroclawiu lub okolicach mozna ladnie wyanodowac na czarno zawieszenie przednie motocykla? Po pierwsze potrzebuje kogos kto mi amortyzatory rozbierze (niektorzy twierdza ze ich mama w przerwie miedzy gotowaniem pierwszego a drugiego dania to moze zrobic, ale ja sie nie znam na tym dlatego nie chce sam :) ) i galwanizernii gdzie poloza mi anode, ktora za rok bedzie dalej czarna a nie fioletowa... Cena jakies tam znaczenie oczywiscie tez ma :) Dzieki z gory za wszystkie podpowiedzi i sugestie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 6, 2013 (edytowany) Wyślij kurierem całe zawieszenie tak jak zrobił to Korkir. Edytowano Listopad 6, 2013 przez theodor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Listopad 6, 2013 ile taka przyjemność mniej więcej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 6, 2013 W razie pytań poproszę o PW lub najlepiej maila [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Listopad 6, 2013 Ja pewnie kolejne wkrótce wysyłam... :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Listopad 6, 2013 chodzi o rząd wielkości 100 czy 1000zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Listopad 6, 2013 (edytowany) chodzi o rząd wielkości 100 czy 1000zł Jezeli chodzi o rzad wielkosci, to nie jest to zadna tajemnica. Jest conajmniej kilka firm "na internetach" ktore w ofercie maja anodowanie rozebranych juz amortyzatorw. Koszt samego anodowania jaki podaja zazwyczaj oscyluje w granicach 300-400 zl. Oczywiscie z info na stronie mozna wyczytac ze anoda jest najwyzszej jakosci, supertrwala i sie do konca swiata nie odbarwi :) A korkira zawias wyglada naprawde dobrze. Edytowano Listopad 6, 2013 przez KGr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Listopad 6, 2013 Powiem tak... Jak zapłacisz tak masz. Kto dobrze robi ten się ceni. Ja co prawda jak poprzednio będę nie tylko anodował to i cena wyższa... :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Listopad 6, 2013 Ja anoduje pod piasecznem No co do ceny to nie bede sie wypowiadal bo ludzie musza zarobic na kieliszek chleba.Anadowalem sporo zeczy i oddaje tam swoje lagi .Porownamy pozniej robote :wtf: :wtf: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 3, 2014 (edytowany) Podsumowujac temat, wyszlo to tak (monster PRZED myciem :)) : Edytowano Marzec 3, 2014 przez KGr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Marzec 3, 2014 jest dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Marzec 3, 2014 Nice! A co to masz za crash pady założone na przednią oś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 3, 2014 Na ramie sa R&G, na osi noname'y (zakladam ze chinskie) - takie byle by sie mialo na czym oprzec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Marzec 3, 2014 Chodziło mi o te na osi. Ładne są. Planuję właśnie założenie jakichś i chyba zdecyduję się na Rennera. Koniec OT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 3, 2014 Chodziło mi o te na osi. Ładne są. Planuję właśnie założenie jakichś i chyba zdecyduję się na Rennera. Koniec OT. o i masz: http://www.ebay.com/itm/Front-CNC-Axle-Fork-Crash-Sliders-Cap-Wheel-Ducati-1199-Panigale-695-795-MONSTER-/271410683720?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&fits=Make%3ADucati&hash=item3f31565f48&vxp=mtr (ja je kupilem w Polandii, za podobna cene). Renner to dawny Zipster, jakosc podobno prawie chinska... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firewoman 0 Napisano Marzec 3, 2014 Gratki! :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macy 0 Napisano Marzec 4, 2014 złote lagi by tu lepiej pasowały wg mnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 4, 2014 złote lagi by tu lepiej pasowały wg mnie ;) Bycmoze. Tyle, ze zlote to sa Öhlinsy montowane zreszta w 1100S. A ze moje amorki Showa kolo Öhlinsow conajwyzej kiedys staly, to nie chcialem takiej podpierduchy robic :) Inna sprawa, ze Monstera czeka jeszcze "troche" zmian (pewnie w tym sezonie), do ktorych zloty kolor nie bardzo bedzie pasowal... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Marzec 4, 2014 KGr - idziesz w czystą i piekną czerń?! :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 4, 2014 Nie mial bym szans z Twoim Bandziorem :P Ide w cos co mozna nazwac jadowita elegancja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach