Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
adm

OCENA S4

Polecane posty

adm    0

A kto szuka, ten znajdzie ;) :D

http://docpoland.com/index.php?app=core&module=search&search_in=forums

Jak dobrze pokopiesz na 100% znajdziesz moje wypowiedzi z użytkowania DS'a, wrażenia z jazdy, a w galerii widać jaką metamorfozę przechodził ;)

Trzeba tylko chcieć znaleźć.

Zapytać, bo chłopaki powiedzą szczerze bo sami jeżdżą bądź jeździli na takim sprzęcie i tak jak ja mieli takie rozterki...." to najłatwiejsze, co można zrobić.

Powodzenia i udanego i szybkiego zakupu życzę :)

W tej sekundzie oglądam:)

No tak właśnie wykładam koledze na priv...
Dla mnie każdy szczegół z foto, różnica najdrobniejsza, nie mówiąc o kosmicznych lampach z przodu, dają pewne sugestie...

Kolega wydaje się nie zwracał by na to uwagi, ale musi być świadom tego, że w taki sposób kupi coś poskładanego z kilku modeli...

adm    0

No tak właśnie wykładam koledze na priv...

Dla mnie każdy szczegół z foto, różnica najdrobniejsza, nie mówiąc o kosmicznych lampach z przodu, dają pewne sugestie...

Kolega wydaje się nie zwracał by na to uwagi, ale musi być świadom tego, że w taki sposób kupi coś poskładanego z kilku modeli...

Tak to jest... najlepiej się uczyć od pro... nie mam jeszcze tak "opatrzonych" monsterów i nie widzę tak szybko różnic ale zaległości nadrabiam. Lampa jest kosmiczna do bólu. Problem polega na tym, że nie chce wydać więcej kasy niż to o czym rozmawialiśmy na priv... a 600 z powodu wcześniejszego moto odpadają. Chce monstera na 100% dlatego mam de facto zawężone pole ale myślę, że nowy sezon juz przywitam na monsterze. pozdrawiam

800tka to przede wszystkim bardzo fajny silnik, bez względu czy w M800, S2R800 czy SS800.

Fajny tzn? Ciekawi mnie ta opinia bo chyba nie dostrzegam wszystkkich zalet.

No cóż - do małej pojemności się dorasta ;-)

Ba... Gdyby nie ta pozycja to nawet nie rozważałbym zakupu.

A serio to o monsterze 800 jest mało opinii- wiadomo, że co człowiek to inne zdanie.

Byłbym jednak wdzięczny gdyby jakiś użytkownik podobnej maszyny podpowiedział mi to i owo.

PZDR

A co chciałbyś zapytać ? Przejeździłem jeden sezon na M800s i.e. ok 12000km może pomogę.

ja zrobiłem 22000 i potwierdzam że to fajny silnik, jak sprzedasz, to docenisz...

Ja mam 800tke i jestem zadowolony :P nic wiecej mi nie potrzeba, dla mnie motocykl idealny. Wymienil bym go jedynie na model ktory ma ABS, kontrole trakcji i tego typu pomoce. Z tym ze nowe monstery mi sie nie podobaja :S

Z mojego doswiadczenia moge powiedziec tylko ze trzeba uwazac na sprzeglo... 

Edytowano przez Alcapone

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.