Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
basior-78

Ocena 800-tki

Polecane posty

Gość Ducatista   
Gość Ducatista

Lampa od choppera, kierownica od cross'a   ;)

Moje źródło też mówi 2003 http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ducati/ducati_monster_800ie%2003.htm

Ale może były wypuszczane wcześniej albo moto z 2002 a silnik z 2003 ;)

Ale nie wypowiadam się na serio, bo się nie znam.

biały zapomniałeś dodać  :roll:  że kierunki ledowe za 25zł lusterka coś jak by streetfighter i kominy alla stare gsx czy bandit :)

"do motocykla dodaję wysokiej jakości spray do smarowania łańcucha."

nie no, namówił mnie Mistrz Sprzedaży :)

ciekawa sprawa z tym rocznikiem, wg nr VIN wyprodukowany rzeczywiście w 2002 roku

Spisali rocznik z kabelków lub naklejek i powstał kiks że 2002, oczywiście pierwsze były od 2003 roku...chyba że Ian Fallon się myli, ale możecie sprawdzić w:

www.ducati.com

http://www.ducati.com/bikes/archive/index.do?firstYear=2005&step=-1&page=9

Pozdr. J-999

Spisali rocznik z kabelków lub naklejek i powstał kiks że 2002, oczywiście pierwsze były od 2003 roku...chyba że Ian Fallon się myli, ale możecie sprawdzić w:

www.ducati.com

http://www.ducati.com/bikes/archive/index.do?firstYear=2005&step=-1&page=9

Pozdr. J-999

No chyba że to jest faktycznie 2002 r. tyle że 750 ie ? ale to już ponad 10 kucyków mniej.... :(

Mi to się od razu przypomina akcja jak Rysiek z Jedwabnego sprowadził 1098,  pierwszy rok produkcji to oczywiście 2007, a celnicy na siłę chcieli wpisać 2006 bo na naklejkach informacyjnych było - listopad 2006..zresztą z H-D rocznicowym 2003 też była taka jazda..., czasem pomyłka to tylko kwestia papierologii,...

Pozdr. J-999

Moje 999 w nr ramy ma 2, bo rama była wykonana w roku w którym taki model jeszcze nie był w sprzedaży. Na szczęście trafiłem przy rejestracji w kraju na ludzi ogarniętych i mam poprawnie wpisany rok prod jako 2003.

Tak więc nie jest niczym niezwykłym że w przypadku motocykli wpisany rok prod nie pokrywa sie z rocznikiem modelowym.

A bywa i tak - rok modelowy sobie, rok produkcji sobie, a data pierwszej rejestracji sobie.

Tak, tak mam to samo data produkcji wg VINu to koniec grudnia 2002 czyli pierwsze sztuki produkcji, ale udało się na 2003 zarejestrować  ;)

mam vmaxa gen 2 który jest w ofercie od 2009 - a w papierach mam wpisane że 2008 , bo Pani z okienka stwierdziła, że certyfikat dopuszczajacy do ruchu to dokument produkcji pojazdu....

wiele takich wesołych twórczości na naszym rynku , ale nie ma z kim gadac jak człowiek chce mieć poprawne dane w dow. rej.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.