Badrian 0 Napisano Listopad 28, 2013 Monster 695 z Margonin http://allegro.pl/ducati-monster-695-i3722283936.html Czy ktoś widział lub ma możliwość zobaczenia?. Strasznie mnie intryguje ta sztuka m.in. z powodu ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 28, 2013 interesuje z powodu ceny? Z powodu takiej ceny raczej nie warto się interesować, taki motocykl powinien kilka ładnych tyś więcej kosztować. Bez powodu tani nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Listopad 28, 2013 Też mi się tak wydaje. Tak patrze że trochę jak by krwawił olejem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HotRod 0 Napisano Listopad 28, 2013 theodor dobrze mówi. Mi całe szczęście wybili razem z Darkiem wszystkie magiczne okazje w super promocyjnej cenie ;) Motocykl pewnie leżał bo ma urwane lusterko. Ciekawe co z ramą. Przebieg spory i nie widać żeby poprzedni właściciel o niego za mocno dbał. Poproś theodora żeby przesłał Ci zdjęcia ich 695 którą mają do sprzedania. To samo malowanie i motocykl w super stanie. Łatwo będzie zauważyć różnicę w cenie i stanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Listopad 28, 2013 jesli komuś zależy na cenie i jest w stanie zaakceptować ew. wady to ja nie widzę problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 28, 2013 Szczególnie jeśli wadą jest np krzywa rama, a o wadzie kupujacy dowiaduje się dopiero po kupnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Listopad 28, 2013 Szczególnie jeśli wadą jest np krzywa rama, a o wadzie kupujacy dowiaduje się dopiero po kupnie ;) szczęśliwi ci którzy nigdy sie nie dowiedzą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnyb88 0 Napisano Listopad 29, 2013 sprzedający chyba lubuje się handlem pojazdami po przejściach :) zwróćcie uwagę na samochody w tle :wtf: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Listopad 29, 2013 Troche sie u Mirka podklepie polepi i na polskie drogi jak znalazl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Listopad 30, 2013 (edytowany) No to lepiej nie szukaj "szczęścia", tylko uderzaj tutaj:http://docpoland.com/temat/15626-na-sprzeda%C5%BC-monster-695-wroc%C5%82aw/#entry228573Forumowa oferta. edit: właściwy link: http://docpoland.com/garage/ogloszenie/300-ducati-monster-695-wroc%C5%82aw/ Edytowano Grudzień 1, 2013 przez Moderator003 poprawiony link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Grudzień 1, 2013 Wszystko pięknie tylko ja mam 10k aby ;/. w takiej cenie to kupie za 2 lata jakiś ;] większy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Grudzień 1, 2013 Wszystko pięknie tylko ja mam 10k aby A, no to faktycznie jest jakaś tam przeszkoda ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 1, 2013 Sumę lepiej przeznaczyć na starszy a pewny egzemplarz niż za wszelką cene walczyć o rocznik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Grudzień 1, 2013 Taki mam zamiar. A ten to tak przy okazji poszukiwań jako ciekawostka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Grudzień 1, 2013 motocykle ducati sa jak wino pamietaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Grudzień 1, 2013 Zapamiętam..Lubie winko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Grudzień 1, 2013 http://tablica.pl/oferta/ducati-monster-620-monster-620-i-e-mivvexhausts-CID5-ID41hNH.html#f5e5ec9f7b Ten mi się podoba. Już kiedyś był na forum. Z przejściowymi tablicami był wystawiony na allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach