Matze 0 Napisano Marzec 6, 2010 http://www.flickr.com/photos/48222106@N08/4411747124/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romcio 0 Napisano Marzec 7, 2010 to jest 750? myślałem że mają suche grzechotki :roll: ładny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matze 0 Napisano Marzec 7, 2010 to jest 750? myślałem że mają suche grzechotki :roll: ładny ;) A co to sa "suche grzechotki"? (dla wyjasnienia: patrz watek: "powitania"). Dzieki za komplement Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 7, 2010 Suche sprzęgło!!! No 750 to rozwiert 600ki, więc i sprzęgło w oliwie się nuża. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matze 0 Napisano Marzec 7, 2010 Dzieki za podpowiedz. Ja baba, to ja niekumata... :( Kurcze, "rozwiert" po niemiecku to bedzie... hm, hm... :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 7, 2010 Kurcze, "rozwiert" po niemiecku to bedzie... hm, hm... :? Das Rozwiertlich :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matze 0 Napisano Marzec 7, 2010 Kurcze, "rozwiert" po niemiecku to bedzie... hm, hm... :? Das Rozwiertlich :crazy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 7, 2010 Mieszkałem z Niemcem, Francuzem, Finem i Amerykańcem. Stworzyliśmy międzynarodowy język. A kiedy zaczynaliśmy jam session i byliśmy po niezłej imprezie (w sumie cały czas byliśmy w trakcie niezłej imprezy :lol: ) i kiedy drżącymi z wyczerpania :lol: rękami braliśmy instrumenty- Francuz oznajmiał: Ladies und Gentlementski (to z polskiego, gdzie większość nazwisk ma końcówkę "ski" ) attention please- LE EPILEPTIK LE MUSIK!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matze 0 Napisano Marzec 7, 2010 Lo jezu, to niezle sie tam musialo u Was dziac! Jeszcze jak napiszesz, ze mieszkaliscie we Friedrichshain... A Mace tez na gitarce brzdaka i niezle spiewa (tylko sie wstydzi publicznie), wiec na jakims zlocie, po piwku pogracie sobie "zusammen" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 7, 2010 Mieszkaliśmy na Danziger Strasse i czasami na Kreuzbergu w pracowni mojej eks. Bardzo miło wspominam te czasy, działo się :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 7, 2010 Ażeby zakręcić nieco w głowach niezawsze powietrzna 750 -tka miała mokro, kiedyś i sucho było i klekotało nieco...ale to praktycznie inny silnik był... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 7, 2010 po piwku pogracie sobie "zusammen" :P Od 4 lat jestem czysty. I nie gram na gitarze- na bębnach, kongach i ogólnie przeszkadzajkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luqas1 0 Napisano Marzec 25, 2010 Mój Ducati Monster 900 - 2001, jeszcze przed "małymi zmianami", wkrótce będą zdjęcia po kilku zmianach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Marzec 25, 2010 Ażeby zakręcić nieco w głowach niezawsze powietrzna 750 -tka miała mokro, kiedyś i sucho było i klekotało nieco...ale to praktycznie inny silnik był...Pozdr. J-999 No właśnie... już miałem pisać, że były 750 z suchym 8-) Gruby mi tym wspominał. Możesz Janku rozwinąć temat :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 25, 2010 No wszystkie Pantahopochodne 750 miały sucho- tyle że wysprzęglenie było dodatkowo w tym prawym deklu, dlatego w okolicach 1990/1992 ( jeszcze) widywano 750 z takim silnikiem( sprzęgłem)... Niestety SS 750 Medevillka z KrK, ma już mokre... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matze 0 Napisano Kwiecień 1, 2010 Pierwsze zdjecie z tego sezonu. Wkrotce beda nastepne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Kwiecień 1, 2010 Kurde...jak Was wszystkich poznam gdy dojdzie do spotkania... :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 Kurde...jak Was wszystkich poznam gdy dojdzie do spotkania... :cry: a nie mówiłem................ :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Kwiecień 2, 2010 Wiesz jak jest Franz- Monsterow jest tak duzo, ze jedynie radykalnie zmodyfikowane mozna odroznic w przeciwienstwie np. do starych superbike'ow, ktorych mozna policzyc na palcach jednej reki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 Wiesz jak jest Franz- Monsterow jest tak duzo, ze jedynie radykalnie zmodyfikowane mozna odroznic Podobnie jak "Dziewiątek" :lol: w przeciwienstwie np. do starych superbike'ow, ktorych mozna policzyc na palcach jednej reki ;)...tudzież SSów 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Kwiecień 2, 2010 nie mowiac o czarnym ST4s :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Kwiecień 2, 2010 Frencci spokojnie,poznasz wszystkich po...ksywkach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Kwiecień 2, 2010 Nie martwie sie o meeting ale np. jazdy testowe w Poznaniu dziesiatego... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PtaS4iek 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 W tym roku dopiero po regulacjach doceniłem prawdziwy potencjał S4 :) Niestety komputer i hamownia rządzi , śrubokręt i zegary to 1/4 sukcesu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Kwiecień 3, 2010 W tym roku dopiero po regulacjach doceniłem prawdziwy potencjał S4 :) Niestety komputer i hamownia rządzi , śrubokręt i zegary to 1/4 sukcesu. widzisz, a mi wkrecałeś ze power commandery i inne duperela nic nie dają :lol: pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach