Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

delta81

Pokaż swojego Monstera

Polecane posty

No,no !! :shock:

Ale żeby nie było za słodko to brakuje mu ładnych klamek i znaczki "Termi" odłażą od temperatury... (ujemnej czy dodatniej?? :twisted: )

No i co z lewą stroną? Dawaj jakieś foto! :D

No,no !! :shock:

Ale żeby nie było za słodko to brakuje mu ładnych klamek i znaczki "Termi" odłażą od temperatury... (ujemnej czy dodatniej?? :twisted: )

No i co z lewą stroną? Dawaj jakieś foto! :D

Lewa strona mocy!

:lol:

tylko te czerwone felgi ... no nie wiem hehe

post-432-1366036446,5881_thumb.jpg

post-432-1366036446,6676_thumb.jpg

post-432-1366036446,7381_thumb.jpg

post-432-1366036525,866_thumb.jpg

post-432-1366036525,9218_thumb.jpg

post-432-1366036525,9762_thumb.jpg

Motocykl bomba !! Powiedz jak wydechy ?? tak jak myśleliśmy czyli obite carbonem ? jak brzmienie ?

Musisz się pochwalić w końcu tym potwornickim

Mat wydechy to imitacja Terminatorów ale brzmią fantastycznie... może nie tak dobrze jak w Twojej czarnej dziwce ale można je porównywać ;)

Co do pochwałki to nie wiem kiedy.. może pod koniec przyszłego tygodnia wyrobię trochę czasu..

Dobra dobra jakby tak było czarnej byś się nie pozbył :lol:

P.S. naprawiłem prędkościomierz !!

P.S2 ruszyłeś du.... do wydziału komunikacji :?:

ŁADNY!

Spoko :o . Bern widzę ,że masz małe wątpliwosci.. OLEJ TO ;) . Sprzęt jest mega spox. A Ty musisz być o tym przekonany :shock: . Czerwona fela jest dla konesera :thumbup:

Nie dla każdego przeciętniaka.. Czy widziałes jakiegoś GixxA z czerwona felą???? Nie??? A widzisz!!

Tak naprawdę dla wtajemniczonych takie malowanie to "limited edition" , a każdy takim właśnie sprzętem chce się poruszać..

Pomyśl o mnie małym nieboraku , który żółtymi musi jeżdzić... Dokoła stada szyderców.

A tak swoją drogą są dużo szybsze.

Nareszcie !!!

Mam SWOJEGO Monstera.

Ogromne podziękowania dla El Presidente i gothrider'a.

Nie znam nicka sprzedacwcy (rzadko tutaj bywa), ale Tobie ,Łukasz, też bardzo dziękuję :)

Pierwszy dał "cynk" o ofercie, drugi przetestował (STIG ;)) i dziś lub jutro doprowadzi na miejsce zimowego snu :)

Moto zapewne znane uczestnikom zakończenia sezonu w Poznaniu, a na 100% zna tego Potwora Maestro Maciej "Izowiec" i Waldek Skwierzyński.

Poniżej klika fotek z "wizyty roboczej" - prawdziwa sesja będzie, jak go trochę dopieszczę.

Kolana mi grają, ale za radami kilku z Was poszedłem "po bandzie" i oto przed Wami:

Monster 1000 (!!!) z 2004 r !

Na razie robocze pseudo: "Red Beast" ;)

post-535-1366036540,6772_thumb.jpg

post-535-1366036541,5764_thumb.jpg

post-535-1366036542,7794_thumb.jpg

Jest 1000 !!! Brawo... ;)

Wygląda bardzo dobrze, ma lepsze lustra i ciekawe wydechy, co to..?

Gratullacje to najlepszy wybór !!! No jest suchar :mrgreen:

Biały i co łyknąłeś go poniżej dyszki..? :o Jesteś lepszy niż ja :?

Wydech (pojedynczy komin :(): kwasówka od początku do końca - produkcja na "specjalne życzenie" - gada jak marzenie ;)

Łyknąłem :)

Nie mogę głośno powiedzieć ile - ale zmieściłem się w swoim limicie ;)

No to Kolego serdeczne gratulacje!!!

Wreszcie nie będziesz mógł spać... Ładniuśkie bydlątko. :D Kolektorek polerowana nierdzewka - ładnie zrobiony. Daj więcej foto do "pokaż swojego Monsta"

Jeszcze raz gratulacje. :thumbup:

Dzięki Panowie, dzięki :)

Foty dodam, jak Bestię podrapię za uszkiem, wyczyszczę pazurki, pogłaszczę po du*** ;) - czyli "picu, picu" :lol:

Spać już nie mogę - jak tu, cholera, wytrzymać do wiosny ????

Wiem - podobno czerwone są szybsze ? :lol:

Pomysłów pełna głowa, tylko w kieszeni pusto :cry:

Mam w głowie ogólny zarys "mojej" wersji , ale rozum podpowiada, że najpierw rzeczy konieczne (serwis i opona) a dopiero potem mody i pieszczoty (lakier odłazi w jednym miejscu na tylnej feldze i parę zmian w wyglądzie też mi się marzy) ;)

Będę informował szacowne grono :lol:

:D A no to to inna bajka ;) faktycznie po bandzie,teraz nie będziesz miał niedosytu :lol: grzechotka jest,szmat w rurach nie ma i nawet kiera taka jak moja :lol: wygląda wporzo .Ewenement w ewenemencie :D

Gratulacje i do sezonu tylko

Qrna, coś mi się zdaje, że żona spadła w rankingu :lol:

Dziś odważyłem się na małą rundkę na zamkniętym terenie. Toż to łokcie ze stawów wyrywa !! :shock: Doszedłem....znaczy się zaliczyłem...też niedobre słowo :D dało radę wrzucić dwójkę, na trzeci bieg się nie odważyłem :oops:

A oto "Red Beast" po pierwszych pieszczotach:

post-535-1366036547,7428_thumb.jpg

post-535-1366036549,0055_thumb.jpg

post-535-1366036549,9676_thumb.jpg

post-535-1366036550,9149_thumb.jpg

post-535-1366036551,833_thumb.jpg

post-535-1366036553,0838_thumb.jpg

post-535-1366036554,104_thumb.jpg

kolejne gratulacje, fajna sztuka, dobry rocznik i jeśli poniżej 10k to wogóle pytań nie mam. możesz teraz kolejne 10k na dodatki przeznaczyć :D tak czy inaczej zazdroszczę ci,że już go masz. cała zima na "porządki" oby się dobrze sprawował.

No, no, no. Skąd ja znam ten motór ???? ;) W ten weekend masz chyba jedną z ostatnich okazji go wypróbować - ma być świetna pogoda. Szkoda odpuszczać takiej okazji. Jakby co to jestem do dyspozycji na jakiś wspólny nawet krótki wypad - daj znać jakbyś się zdecydował. Jeszcze raz wielkie gratulacje - to jest naprawdę świetny zakup za bardzo dobrą kasę !!!!! :D

Oooo !!!

"STIG" się pokazał !!

Mój wspaniały kierowca testowy :lol:

Michał - masz w tym niezaprzeczalny udział - bez Twojej pomocy wcale bym Go nie miał !

Co do najbliższego weekendu - nie da rady - cmentarze, potem rodzinna wizyta, słowem plany moja Pani poczyniła i d*** ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.