gothrider 0 Napisano Październik 27, 2010 Mojego udziału było naprawdę niewiele - tyle co zrobiłem ogólny ogląd, raz się kawałek przejechałem i odprowadziłem go na jedyne słuszne miejsce. Ta odrobina udziału w przedsięwzięciu - nie powiem- sprawiła mi dużo frajdy. Jednak przede wszystkim, to Ty go znalazłeś, skontaktowałeś się z gościem, zrobiłeś wywiad z właściwymi ludźmi znającymi sprzęt i znającymi się na rzeczy bardziej niż ja, zaaranżowałeś spotkania ze sprzedającym, i pewnie jeszcze szereg innych rzeczy, ... no i w końcu za niego zapłaciłeś. A najpiękniejsze w tym wszystkim jest to, że jest to właśnie taki motocykl jaki chciałeś mieć, a nie pierwszy lepszy, kupiony dlatego "bo innych nie było". I tak trzymaj - to jest najważniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 27, 2010 Czekałem aż przypłynie ponad 4 miesiące, ale w końcu JEST ;) Dosłownie godzinę temu zjechał z samochod dostawczego. Kiedy zostanie umyty, zrobię ładniejsze fotki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gothrider 0 Napisano Październik 27, 2010 Łoooooooo !!!!!!!! .... ale czadowy sprzęt !!!!!!! GRATULUJĘ !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Październik 28, 2010 Fajne monstra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Październik 28, 2010 Czekałem aż przypłynie ponad 4 miesiące, ale w końcu JEST ;)Dosłownie godzinę temu zjechał z samochod dostawczego. Kiedy zostanie umyty, zrobię ładniejsze fotki... Piękny, GRATULACJE!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 28, 2010 Czekałem aż przypłynie ponad 4 miesiące, ale w końcu JEST ;)Dosłownie godzinę temu zjechał z samochod dostawczego. Kiedy zostanie umyty, zrobię ładniejsze fotki... Piękny, GRATULACJE!!!! Dziękuję, to budujące, że ktoś cieszy się razem ze mną... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Październik 29, 2010 No nareszcie, Gratulacje sprzeciora :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 29, 2010 Czekałem aż przypłynie ponad 4 miesiące, ale w końcu JEST ;) Gratulacje: 1. Maszyny - tak jednym słowem: zaje*** 2. Cierpliwości - ja bym chyba osiwiał...eee to znaczy w moim wypadku: wyłysiał :lol: Czekam na następne zdjęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 29, 2010 No nareszcie, Gratulacje sprzeciora :mrgreen: dzięki ;) A co z Twoim sprzętem, wrócił do stanu pierwotnego ? P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzio 0 Napisano Październik 29, 2010 Czekałem aż przypłynie ponad 4 miesiące, ale w końcu JEST ;)Dosłownie godzinę temu zjechał z samochod dostawczego. Kiedy zostanie umyty, zrobię ładniejsze fotki... Ładny i niezły ale coś mu brak- dźwięku Ducati (takie zboczenie zawodowe) :P Gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 29, 2010 dźwiek też będzie, do wiosny będzie grzmiał jak gniew boży... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wilu 0 Napisano Październik 30, 2010 No nareszcie, Gratulacje sprzeciora :mrgreen: dzięki ;) A co z Twoim sprzętem, wrócił do stanu pierwotnego ? P. wrocil, w sumie to nic sie nie stalo poza paroma zdrapkami, potrzebowal tylko dobrego prysznica :mrgreen: wstawie pare fotek na czasie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Październik 31, 2010 I jest nowy "stary" Monster kupiony od kolegi Raceboy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 31, 2010 Gratulacje...niewiele brakowało, a byłby mój ;) :lol: Życzę bezawaryjnego użytkowania :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Listopad 1, 2010 Jako, że dostałem w cenie zadupek prezentuje pierwszy pomysł na jego malowanie: Uploaded with ImageShack.us Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raceboy 0 Napisano Listopad 1, 2010 Masz piękne trasy do jeżdżenia. Widzę, że Potworek oddycha, to najważniejsze :) A malowanie zadupnika - b.fajne :) Jak wrażenia z jazdy 620tką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Listopad 2, 2010 Mam jeszcze taka koncepcje: Uploaded with ImageShack.us No u nas można troche pozwiedzać i fajne winkle też się znajdą, zwłaszcza takie troche górskie ;) Jeździ się bajecznie, zrobiłem koło 200km i zamykam sezon. Teraz papierkowa robota i mam całą zimę na dopieszczenie potworka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romcio 0 Napisano Listopad 6, 2010 Pablo magę być twoim kumplem :?: :?: :D Gratki wyczekanego sprzętu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miniu rider 0 Napisano Listopad 14, 2010 Kochany odnowiony Monster 600 1997 r. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Listopad 14, 2010 No Kolego szacun!! Ładniutki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Listopad 14, 2010 Bardzo fajny, ale ze jestem mankontentem musi byc zawsze jakies "ale" Tu są dwa :D - szpadel - pomaranczowe kierunki poza tym bajka pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaski_sm 0 Napisano Listopad 14, 2010 Gustownie odrobiony, gratulacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Listopad 14, 2010 Moze nie w kategorii chwalenia się, a raczej potrzeby współczucia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 14, 2010 Łączę się w bólu. :cry: Powodzenia w odbudowie :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 14, 2010 Moze nie w kategorii chwalenia się, a raczej potrzeby współczucia... Ja współczuję, ale Theo nie martw się, ważne, że Ty jesteś cały. Monstera odbudujesz i będzie jeszcze lepszy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach