Bernatowitz 0 Napisano Październik 15, 2010 No dobra, czas na foto mojego nju Monsta... Delfin jest zadowolony ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 15, 2010 Ten kolor w połączeniu ze znaczkiem......nie mam takich słów w słowniku...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 15, 2010 Bern - gratulacje :) Potfur przez duże "P" :lol: Jak na moto "bez pieniędzy" prezentuje się okazale :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 15, 2010 No,no !! :shock: Ale żeby nie było za słodko to brakuje mu ładnych klamek i znaczki "Termi" odłażą od temperatury... (ujemnej czy dodatniej?? :twisted: ) No i co z lewą stroną? Dawaj jakieś foto! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Październik 15, 2010 No,no !! :shock: Ale żeby nie było za słodko to brakuje mu ładnych klamek i znaczki "Termi" odłażą od temperatury... (ujemnej czy dodatniej?? :twisted: ) No i co z lewą stroną? Dawaj jakieś foto! :D Lewa strona mocy! :lol: tylko te czerwone felgi ... no nie wiem hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Październik 15, 2010 Motocykl bomba !! Powiedz jak wydechy ?? tak jak myśleliśmy czyli obite carbonem ? jak brzmienie ? Musisz się pochwalić w końcu tym potwornickim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Październik 15, 2010 Mat wydechy to imitacja Terminatorów ale brzmią fantastycznie... może nie tak dobrze jak w Twojej czarnej dziwce ale można je porównywać ;) Co do pochwałki to nie wiem kiedy.. może pod koniec przyszłego tygodnia wyrobię trochę czasu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Październik 15, 2010 Dobra dobra jakby tak było czarnej byś się nie pozbył :lol: P.S. naprawiłem prędkościomierz !! P.S2 ruszyłeś du.... do wydziału komunikacji :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 15, 2010 ŁADNY! Spoko :o . Bern widzę ,że masz małe wątpliwosci.. OLEJ TO ;) . Sprzęt jest mega spox. A Ty musisz być o tym przekonany :shock: . Czerwona fela jest dla konesera :thumbup: Nie dla każdego przeciętniaka.. Czy widziałes jakiegoś GixxA z czerwona felą???? Nie??? A widzisz!! Tak naprawdę dla wtajemniczonych takie malowanie to "limited edition" , a każdy takim właśnie sprzętem chce się poruszać.. Pomyśl o mnie małym nieboraku , który żółtymi musi jeżdzić... Dokoła stada szyderców. A tak swoją drogą są dużo szybsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cabeleira 0 Napisano Październik 16, 2010 PETARDA :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 26, 2010 Nareszcie !!! Mam SWOJEGO Monstera. Ogromne podziękowania dla El Presidente i gothrider'a. Nie znam nicka sprzedacwcy (rzadko tutaj bywa), ale Tobie ,Łukasz, też bardzo dziękuję :) Pierwszy dał "cynk" o ofercie, drugi przetestował (STIG ;)) i dziś lub jutro doprowadzi na miejsce zimowego snu :) Moto zapewne znane uczestnikom zakończenia sezonu w Poznaniu, a na 100% zna tego Potwora Maestro Maciej "Izowiec" i Waldek Skwierzyński. Poniżej klika fotek z "wizyty roboczej" - prawdziwa sesja będzie, jak go trochę dopieszczę. Kolana mi grają, ale za radami kilku z Was poszedłem "po bandzie" i oto przed Wami: Monster 1000 (!!!) z 2004 r ! Na razie robocze pseudo: "Red Beast" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Październik 26, 2010 Jest 1000 !!! Brawo... ;) Wygląda bardzo dobrze, ma lepsze lustra i ciekawe wydechy, co to..? Gratullacje to najlepszy wybór !!! No jest suchar :mrgreen: Biały i co łyknąłeś go poniżej dyszki..? :o Jesteś lepszy niż ja :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 26, 2010 Wydech (pojedynczy komin :(): kwasówka od początku do końca - produkcja na "specjalne życzenie" - gada jak marzenie ;) Łyknąłem :) Nie mogę głośno powiedzieć ile - ale zmieściłem się w swoim limicie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 26, 2010 No to Kolego serdeczne gratulacje!!! Wreszcie nie będziesz mógł spać... Ładniuśkie bydlątko. :D Kolektorek polerowana nierdzewka - ładnie zrobiony. Daj więcej foto do "pokaż swojego Monsta" Jeszcze raz gratulacje. :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Październik 26, 2010 Biały, serdeczne gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fakir 0 Napisano Październik 26, 2010 Piękna maszyna, no i czerwony :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 26, 2010 Dzięki Panowie, dzięki :) Foty dodam, jak Bestię podrapię za uszkiem, wyczyszczę pazurki, pogłaszczę po du*** ;) - czyli "picu, picu" :lol: Spać już nie mogę - jak tu, cholera, wytrzymać do wiosny ???? Wiem - podobno czerwone są szybsze ? :lol: Pomysłów pełna głowa, tylko w kieszeni pusto :cry: Mam w głowie ogólny zarys "mojej" wersji , ale rozum podpowiada, że najpierw rzeczy konieczne (serwis i opona) a dopiero potem mody i pieszczoty (lakier odłazi w jednym miejscu na tylnej feldze i parę zmian w wyglądzie też mi się marzy) ;) Będę informował szacowne grono :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 27, 2010 No wreszcie, gratulacje biały! :mrgreen: Teraz ciśnienie do wiosny :lol: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romcio 0 Napisano Październik 27, 2010 :D A no to to inna bajka ;) faktycznie po bandzie,teraz nie będziesz miał niedosytu :lol: grzechotka jest,szmat w rurach nie ma i nawet kiera taka jak moja :lol: wygląda wporzo .Ewenement w ewenemencie :D Gratulacje i do sezonu tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Październik 27, 2010 Gratulaje, bo fajny sprzęt - jest grzechotka, jest zabawa :D . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 27, 2010 Qrna, coś mi się zdaje, że żona spadła w rankingu :lol: Dziś odważyłem się na małą rundkę na zamkniętym terenie. Toż to łokcie ze stawów wyrywa !! :shock: Doszedłem....znaczy się zaliczyłem...też niedobre słowo :D dało radę wrzucić dwójkę, na trzeci bieg się nie odważyłem :oops: A oto "Red Beast" po pierwszych pieszczotach: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Październik 27, 2010 Gratulacje Biały , cieszę się że nie wymiękłeś i kupiłeś litrówkę , sprzęt prezentuje się znakomicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Październik 27, 2010 kolejne gratulacje, fajna sztuka, dobry rocznik i jeśli poniżej 10k to wogóle pytań nie mam. możesz teraz kolejne 10k na dodatki przeznaczyć :D tak czy inaczej zazdroszczę ci,że już go masz. cała zima na "porządki" oby się dobrze sprawował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gothrider 0 Napisano Październik 27, 2010 No, no, no. Skąd ja znam ten motór ???? ;) W ten weekend masz chyba jedną z ostatnich okazji go wypróbować - ma być świetna pogoda. Szkoda odpuszczać takiej okazji. Jakby co to jestem do dyspozycji na jakiś wspólny nawet krótki wypad - daj znać jakbyś się zdecydował. Jeszcze raz wielkie gratulacje - to jest naprawdę świetny zakup za bardzo dobrą kasę !!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 27, 2010 Oooo !!! "STIG" się pokazał !! Mój wspaniały kierowca testowy :lol: Michał - masz w tym niezaprzeczalny udział - bez Twojej pomocy wcale bym Go nie miał ! Co do najbliższego weekendu - nie da rady - cmentarze, potem rodzinna wizyta, słowem plany moja Pani poczyniła i d*** ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach