topgear68 0 Napisano Styczeń 31, 2011 Gratki :thumbup: Chwal się zdjęciami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Styczeń 31, 2011 Jeszcze raz gratuluje Janusz wspaniałego motocykla, bardzo się ciesze, że trafił właśnie do Ciebie.. Dbaj o niego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 1, 2011 To bardzo fajne, że po rozstaniu z potworem, potrafisz z taką radością pisać do nowego właściciela. podziwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Luty 1, 2011 Janusz-Ducafil to odpowiedni nowy właściciel, który docenił i będzie dbał o S4, dlatego ciesze się - to chyba normalne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Luty 1, 2011 No to graty Ducafil!!! szerokości!!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Luty 5, 2011 hej. motocykl czeka grzecznie na troszkę suchego asfaltu. nie mogę się doczekać :) wczoraj dostał nowy akumulator unibat'a dziś przy okazji wyprowadzenia do paru fotek odpaliłem i sobie chwilę popracował, terroryzując okolicę :) oto mój pitbull, jeszcze przed modyfikacjami p.s. ażrurowa osłona sprzęgła ściągnięta-prawdopodobnie zaanoduję ją na złoto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Luty 5, 2011 Ducafil - ponowne gratulacje !! Jako, że nabyłem wcześniej - pozwolę sobie nazwać Twojego: Red Beast II ;) :lol: Prezentuje się wyśmienicie. Cud, miód i orzeszki. Tak trzymaj :mrgreen: prawdopodobnie zaanoduję ją na złoto A coś złotego tam masz ?? Jak widzę błotniki, boczki i osłony pasków - carbon, więc może i osłonkę dopasuj wąglikową ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Luty 5, 2011 Noooo, ale w takim wypadku oryginalny docisk to ZŁO. Trzeba coś tam założyć bardziej biżuteryjnego :D A silensery wyjęte? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Luty 5, 2011 osłonkę mam taką jak na załączonym foto.chyba aluminium,przynajmniej tak wygląda-chciałem ją "ozłocić". złote lub raczej złotawe są pompy hamulca i sprzęgła zaciski i naciągi łańcucha. ale ja myślałem jeszcze o złotych manetkach lsl i końcówkach oraz klamkach A'LA PAZZO/WOMET -czy to jednak wiocha??? carbon też ok, ale cena zabija, chyba,że folia 3M :?: BTW- THEO docisk też bym zmienił i sprężynki też bo jakieś takie rudawe się zrobiły. co to te silensery??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Luty 15, 2011 Wrzucam kilka fotek mojego odmłodzonego Monstera w zeszłym sezonie był złoty,ale jakos mi nie podpasował wiec przez zime trzeba było cos wykombinowac :) Projekt pod nazwa Ducati "Black Hawk" ,nowy kolor z palety DUCATI z matowym bezbarwnym lakierem.Dodatkowo dołozony pług i zadupek,siedzisko z przeszyciamy w kolorach flagi ITALY,zegar temp oleju,nowa lampa tyl diodowa,nowe naklejki. Dodatkowo zrobilam cały porzadny przeglad z wymiana całej eksploatacji i naprawach ktorych wymagał wiec mam nadzieje ze nie bedzie kaprysił w nowym sezonie :) Wymieniłam olej na Motula,wszystkie filtry + dolozyłam paliwowy,swiece,płyn hamulcowy na Motula,uszczelniacze w lagach chociaz nie leciały i olej na Motula ,zrobiłam porzadki z pompami sprzegla i hamulca,sprawdziłam naciag i stan pasków ,naped w stanie bdb przeleci sezon,wyczyszczony i nasmarowany,przejrzana elektryka bo czasem ginely swiatła ,teraz wiem na czym stoje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Luty 15, 2011 ładnie ładnie widze nawet że Vale sie podpisał ;P pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Luty 15, 2011 Nice :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Luty 15, 2011 Wooow :o Kawał dobrej roboty. Gratulacje !! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orme 0 Napisano Luty 15, 2011 oj ładnie ładnie powiedz co robiłas z rurami malowane? (jesli tak to czym) czy anodowanie jak ja zazdorszecze tym których motóry sa juz w jednym kawałku a nie jak moj rozlezione po całym garazu :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Luty 15, 2011 Z rurami nie robiłam nic sa takie jakie były czyli Karbonowe Remuski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orme 0 Napisano Luty 15, 2011 ale rury bez kominów wygladaja na ciemniejsze niz przed rokiem moze to tylko blask nowej czerni sie tak na zdjeciu odbija :D a ma ktos doswiadczenie z malowaniem lub anodowaniem kolektora ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 15, 2011 anodować możesz aluminium a nie stal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orme 0 Napisano Luty 15, 2011 Anodowanie (eloksacja - ELektrolityczna OKsydacja) - powierzchniowa obróbka metali polegająca na elektrolitycznym wytworzeniu warstwy tlenku. Anodowanie stosuje się głównie w stosunku do aluminium i jego stopów, ale może być także stosowane do niektórych odmian stali, tytanu i stopów magnezu źródło wikipedia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Luty 15, 2011 No Kaśka gratulacje. Tak sie powinno dbać o motyocykl. Teraz pozostaje złożyć ofiare całopalną w intencji szybkiego powrotu bocianów wraz z wiosną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Luty 15, 2011 I w intencji zdrowia motóra :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Luty 15, 2011 Wrzucam kilka fotek mojego odmłodzonego Monstera (..) Kaśka świetna robota!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 15, 2011 Anodowanie (eloksacja - ELektrolityczna OKsydacja) - powierzchniowa obróbka metali polegająca na elektrolitycznym wytworzeniu warstwy tlenku. Anodowanie stosuje się głównie w stosunku do aluminium i jego stopów, ale może być także stosowane do niektórych odmian stali, tytanu i stopów magnezu źródło wikipedia NIEKTÓRYCH odmian - nie do kolektorów wydechowych - uwierz mi :D można pokryc ceramiką - okolo 1000pln malowanie proszkowe tez powinno dać radę - wygrzewa sie je w piecu - ale głowy nie dam sobie uciąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Luty 15, 2011 Dzieki bardzo powiem szczerze ze teraz też mi sie podoba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Luty 15, 2011 Bardzo pozytywna zmiana wizerunku motocykla :) gratuluje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orme 0 Napisano Luty 15, 2011 NIEKTÓRYCH odmian - nie do kolektorów wydechowych - uwierz mi :D wierze :D a co do malowanie to miałem kiedys w chłondzie pomalowane i sie trzymało ale efekt juz nie taki jaki bym sobie wymarzył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach