slevee 0 Napisano Marzec 2, 2011 :D dobre...właśnie tak było...rizome zdjąłem puściłem na allegro, założyłem fabryczne...jeszcze terme muszę zdjąć, bo jakaś taka beznadziejna mi się wydaje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 2, 2011 jakbyś dał lepsze zdjęcie przed modyfikacjami (na tym nie widać czy rizoma jest czy nie) oraz pokazał fotkę z innymi tłumikami niz termisy - które też są na starej werscji to może bym sie i zorientował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slevee 0 Napisano Marzec 2, 2011 wiem, że trochę mylący, napisałem przed i po, a na fotkach o d.. strony :) kupiłem z termisami pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odżi 0 Napisano Marzec 3, 2011 I ja się pochwalę :!: Może ktoś uzna, że w porównaniu do kilku postów wyżej, to nie ma czym się tu chwalić, ale jak dla mnie to sama poezja :D Ducati Monster 600 Dark (2001r.,21 tys km, jedna tarcza z przodu, podwójne zegary, płetwa), przyjechał do mnie w ubiegłą sobotę z DesmoClubu z Mediolanu, od teraz będzie wzbudzał zazdrość napotkanych Poznaniaków. Po przeglądzie i drobnych wymianach tego i owego. Czarny, czarna rama, czarne felgi, wydechy oryginalne - więc srebrne (dobrze, poszukam odzieży czarnej ze srebrnymi/białymi elementami), brzmienie takie że się prawie zesrałem jak odpaliłem go I raz, no ogólnie jest ZAJEBISTY :D Mój pierwszy moto... Aaaach niech się wreszcie zrobi sezon... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 3, 2011 Gratuluję. Dbaj o niego. Jak to 1 sezon to załóż mu crashpady, tak na wszelki wypadek. I niech daje wiele przyjemności! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slevee 0 Napisano Marzec 3, 2011 I ja się pochwalę jest jak najbardziej..moja pierwsza Duka to 620 dark i uważam, że to kozak maszyna, bezawaryjna i dająca wiele frajdy p.s. odetnij pokrywę airboxa, wtedy to się dopiero zesrasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 3, 2011 Extra fura. Gratulacje ! Czarny mat to mój faworyt :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Marzec 3, 2011 Gratuluje. Jak na pierwsze moto to super początek. Ja zaczołem od motorynki i WSKi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Marzec 3, 2011 witam, wpadłem dziś na pomysł żeby wrzucić parę fotek mojego Monsterka. niestety zdjęcia zrobione " jabłuszkiem " :lol: więc takie sobie, ale zawsze coś... Jeszcze parę gadżetów dostanie.... osłony pasków i osłona zębatki z RIZOMY i nową półkę już zamówiona u Darka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Marzec 3, 2011 klasa :!: rizoma króluje. i widzę,że oponki metzeler m5-też takie nabyłem-jak się jeździ na nich? naprawdę fajna kompozycja-malowanie plus dodatki, dla mnie super :P gratulacje :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 3, 2011 No ładny, ładny. Aż miło popatrzeć na doinwestowaną sztukę :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Marzec 3, 2011 No ładny, ładny. Aż miło popatrzeć na doinwestowaną sztukę :thumbup: co tu wiele gadać, w sumie nówka sztuka. piękny i tyle,zazdraszczać bliźniemu takiego sprzęta to nie grzech :) mniam....dbaj o niego/nią tak dalej :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Marzec 3, 2011 dzięki, dzięki koledzy , jeszcze przy nim trochę pogrzebie :lol: .. oponki założyłem na koniec sezonu z myślą o tym roku , ale w porównaniu z Bridgestonami na których jeździłem to te są zdecydowanie lepsze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odżi 0 Napisano Marzec 3, 2011 Dzięki bardzo :D ... to załóż mu crashpady, tak na wszelki wypadek... Będą będą. 63waldi ładniutkie moto 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Marzec 3, 2011 Ekstra!Wygląda zacnie! Trochę żałuję,że "S" nie nabyłem.... :evil: ale się trochę "posknerzyłem" na pierwsze moto. :oops:. Trzeba było dłużej ciułać.A teraz żal :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slevee 0 Napisano Marzec 3, 2011 witam, wpadłem dziś na pomysł żeby wrzucić parę fotek mojego Monsterka. niestety zdjęcia zrobione " jabłuszkiem " więc takie sobie, ale zawsze coś... Jeszcze parę gadżetów dostanie.... osłony pasków i osłona zębatki z RIZOMY i nową półkę już zamówiona u Darka ujmując to kolokwialnie, bardzo zacnie doje..ny :D poczułem się gorszy...jadę jutro złożyć zamówienie :) termosy masz w pełnym zestawie, czy same puszki? nie dopatrzyłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 3, 2011 Waw! Od samego patrzenia bolą oczy. Piękny! :shock: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Marzec 4, 2011 Dobrze doinwestowana sztuka i do tego z gustem. Jest się czym chwalić. Gratki Niech Ci dudni i grzechocze............ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Marzec 4, 2011 poczułem się gorszy...jadę jutro złożyć zamówienie :)termosy masz w pełnym zestawie, czy same puszki? nie dopatrzyłem wydech niestety nie nie w pełnym zestawie....ale kusi mnie wymienić jak znajdę chętnego na moje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
umberto 0 Napisano Marzec 4, 2011 ładnego masz tego potwora, waldi.. pozdrowienia dla całej ekipy z piątkowskiej ;) robert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Marzec 4, 2011 witaj Roberto, wpadłbyś kiedyś odwiedzić starych znajomych.. 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 5, 2011 poczułem się gorszy...jadę jutro złożyć zamówienie :)termosy masz w pełnym zestawie, czy same puszki? nie dopatrzyłem wydech niestety nie nie w pełnym zestawie....ale kusi mnie wymienić jak znajdę chętnego na moje.. Co do kompletnego wydechu to mi się podoba M1100 z pojedynczym kominem i kolektorem idącym dołem, tak jak w zestawie włoskiego SC-PROJECT: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 5, 2011 Musieli twoja propozycja wyglada fajnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Marzec 5, 2011 Musieli twoja propozycja wyglada fajnie :) zdecydowanie zgadzam się z poprzednikiem, jak kiedyś mnie będzie stać, właśnie taki chciałbym mieć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech 0 Napisano Marzec 8, 2011 cięcie tyłu plus zimowe pucowanie :D Jeszcze tylko nie mogę w praktikerze ani castoramie dobrać zaslepek do ramy :/ Rezultat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach