Gorzko 10 Napisano Marzec 14, 2011 Kurde faaajnyy 8-) Czemu zdjąłeś błotnik z tylnegp koła? Nie ma seryjnie błotnika na tylnym kole w tym modelu, według moich informacji (ewentualnie może mnie ktoś poprawić), ale szukam jakiegoś mini błotnika z carbonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dimitrus 0 Napisano Marzec 14, 2011 Może 695 DARK w sensie, że czarny ;) To dokładnie miałem na myśli :) Cieszę się, że mimo nieprecyzyjnego słownictwa ktoś mnie zrozumiał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 14, 2011 Gorzko zajebiaszcza fura. Pokazuj jak coś jeszcze przy niej "zmalujesz" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 14, 2011 Gorzko zajebiaszcza fura. Pokazuj jak coś jeszcze przy niej "zmalujesz" ;) Dzieki, już powoli gromadze dodatki drobne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Marzec 14, 2011 no to gratulacje gorzko :!: powiem ci,że tak czyłem,że to właśnie tego kupiłeś :) był kilka razy w moich obserwowanych,a potem nagle zniknął....dobrze,że się juz znalazł-w twoim garażu ;) gratki raz jeszcze :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 14, 2011 Gorzko jakby nie miał łopaty, kata i jakby miał krótsze kominy to by mi sie podobał :D ale to nie mi ma się podobać, tylko tobie, więc gratuluję! ;) szerokości! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 14, 2011 Gorzko jakby nie miał łopaty, kata i jakby miał krótsze kominy to by mi sie podobał :D ale to nie mi ma się podobać, tylko tobie, więc gratuluję! ;) szerokości! Na modyfikacje przyjdzie czas, chodź nie wiem czy jednak tył skróce, szukam narazie carbonu na tył, ale zobaczymy :) Co do tłumików są to TERMI nowe, wiec żal je ciąć, też nie wiem jak by to wpłyneło na ich prace bo teraz ładnie grzmią :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Marzec 14, 2011 To juz rok... Pora sie pochwalić... Moja najdroższa kochanka... Mi Bella Wioletta D. P.S wstyd sie przyznać ale nie wiem co za wydechy mam... Wydaja się inne niż zazwyczaj w 620 i.e. Może w jakiś sposób poznacie?:> W razie co nie długo postaram się pojawić w Motomaniax na pełnym przeglądzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 15, 2011 Wydechy napewno inne ale firma to sam nie wiem, a jak dźwiek? Monsterek ładny, jakieś mody się szykuja na ten sezon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Marzec 15, 2011 Brzmi fantastycznie <3 Najpiękniejszy dźwięk jaki dotąd słyszałem gdzie kolwiek^^ Zobaczymy jak będę stał finansowo... Jak narazie planuje pełny przegląd w motomaniax i zakup stelaży i kufrów, bo na ten moment wyjazdzam do włoch na 3 miesiące do pracy i pozwiedzać troche ;) Prawdopodobnie będę mieszkał pod Mediolanem wiec z tamtąd nie tak daleko do Bologni. A co do przeróbek. Może w maju na desmomeetingu zostane do czegoś natchnięty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8artosz 0 Napisano Marzec 15, 2011 Cześć wszystkim! Mój pierwszy post i pierwsza fota. Reszta zdjęć za miesiąc po wizualizacji optycznej : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Marzec 15, 2011 Kurde faaajnyy 8-) Czemu zdjąłeś błotnik z tylnegp koła? Nie ma seryjnie błotnika na tylnym kole w tym modelu, według moich informacji (ewentualnie może mnie ktoś poprawić), ale szukam jakiegoś mini błotnika z carbonu. błotnikom tylnego koła dziękujemy! ...taka moja propozycja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 15, 2011 Kurde faaajnyy 8-) Czemu zdjąłeś błotnik z tylnegp koła? Nie ma seryjnie błotnika na tylnym kole w tym modelu, według moich informacji (ewentualnie może mnie ktoś poprawić), ale szukam jakiegoś mini błotnika z carbonu. błotnikom tylnego koła dziękujemy! ...taka moja propozycja :) No własnie dlatego pewnie go nie ma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odżi 0 Napisano Marzec 15, 2011 Cześć wszystkim!Mój pierwszy post i pierwsza fota. Reszta zdjęć za miesiąc po wizualizacji optycznej : ) No cześć miszczu, jak pierwszy post to śmigaj do powitalni. A Twoje moto wygląda super ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Marzec 15, 2011 no dokładnie tak , do powitalni i nie przynoś wstydu rodzinie.... :lol: zięciu, chociaż zięć to chyba nie rodzina :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8artosz 0 Napisano Marzec 15, 2011 Cześć wszystkim!Mój pierwszy post i pierwsza fota. Reszta zdjęć za miesiąc po wizualizacji optycznej : ) No cześć miszczu, jak pierwszy post to śmigaj do powitalni. A Twoje moto wygląda super ;) miszczu Odżi a dysponujesz może linkiem do powitalni? :)) ..... no dobra, poświęce pare sekund na odszukanie tego działu. Kto wie, może znajdę coś interesującego o moim teściu. Wtedy będę mógł go szantażować przed teściową ;) Napomknę tylko że już mój monstero ma reacerowy kolektor z końcówkami termi. Pozdrawki dla mojego kochanego rewelacyjnego i wspaniałego teścia. (jeszcze mogę więcej Ci podmaślić lecz zważywszy że to forum moto ograniczę się tylko do jednego zdania). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 15, 2011 Witaj! Widzę ,że rodzinnie się zbieracie.? :D A macie jeszcze kogoś z DUKIEM w rodzince?? :twisted: Niezłee moto! A i teściu chyba zadowolony :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odżi 0 Napisano Marzec 15, 2011 a dysponujesz może linkiem do powitalni? google prawdę Ci powie ;) viewforum.php?f=158 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmofighter 1 Napisano Marzec 15, 2011 no dokładnie tak , do powitalni i nie przynoś wstydu rodzinie.... :lol: zięciu, chociaż zięć to chyba nie rodzina :lol: czy posiadanie monstera to byl warunek? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8artosz 0 Napisano Marzec 15, 2011 Witaj! Widzę ,że rodzinnie się zbieracie.? :D A macie jeszcze kogoś z DUKIEM w rodzince?? :twisted: Niezłee moto! A i teściu chyba zadowolony :mrgreen: Dzięki, Co do Waldka to jest dumny że jeżdżę monsterem (bo się zastanawiałem czy nie kupnąć żaby-triumpha speeda- ale dżwięk i otwarte sprzęgło bój wygrało). Muszę być grzecznym zięciem to w przyszłości (parę lub kilkanaście lat) dostanę już wiecie co. Bo każdy motor musi się kiedyś znudzić, no nie? teściu? Wtedy polecę ci Streetfighter S lub coś lepszego. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
8artosz 0 Napisano Marzec 15, 2011 no dokładnie tak , do powitalni i nie przynoś wstydu rodzinie.... :lol: zięciu, chociaż zięć to chyba nie rodzina :lol: czy posiadanie monstera to byl warunek? ;) no coś ty! razem zaczynaliśmy od wagi ciężkiej 250+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DuKa 0 Napisano Marzec 22, 2011 W załączniku mój Potworek z zainstalowanym pługiem, w końcu go dorwałem ;) jeszcze tylko błotnik przód z innego modelu i zadupek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 22, 2011 Na tych zdjęciach to ten pług wyglad jak byś go dorysował w paincie, prznajmiej dla mnie. Daj zdjęcie w kolorze by zobaczyć faktycznie jak to wyglada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odżi 0 Napisano Marzec 22, 2011 Na tych zdjęciach to ten pług wyglad jak byś go dorysował w paincie, prznajmiej dla mnie. Daj zdjęcie w kolorze by zobaczyć faktycznie jak to wyglada. Phehe no bez kitu, ten błotnik też już mogłeś dorysować i po problemie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 22, 2011 DuKa, jak chcesz to laminatowy od 1098 mam. Chętnie sie pozbędę. Będzie pasować jak ulał do takiego obrzyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach