Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

delta81

Pokaż swojego Monstera

Polecane posty

A mój Ducat wygląda tak. Zdjęcia B&W - z podniecenia nie zwróciłem uwagi na ustawienia aparatu. W planach mam dołożenie takiej owiewki (już do mnie jedzie) i oryginalnych lusterek (te już mam, ale prawy gwint nie pasuje, gdyż jest lewy). Potem może zadupek, ale tego jeszcze nie wiem, bo z dnia na dzień coraz bardziej podoba mi się bez ;)

post-694-1366036766,8398_thumb.jpg

post-694-1366036767,1194_thumb.jpg

post-694-1366036767,3151_thumb.jpg

post-694-1366036767,5871_thumb.jpg

W załączniku mój Potworek z zainstalowanym pługiem, w końcu go dorwałem ;) jeszcze tylko błotnik przód z innego modelu i zadupek

a gdzie go dorwałes i za ile bo też taki mi łazi po głowie (pomijając fakt ze w B&W fucktycznie wyglada jak z Painta) :lol:

Dodałem polakierowany zadupek, troche kolor nie spasił bo dobierałem z błotnika, a okazało się że ktoś malował błotnik nie wiadomo czym (wyglądał jak baza bez claru, a clar był), więc błotnik dostał też nowy kolor. Bak został i lekko się wyróżnia, ale nie jest najgorzej, na te chwilę mi się podoba i jade się lansować ;)

post-573-1366036780,5448_thumb.jpg

post-573-1366036780,6614_thumb.jpg

post-573-1366036780,7705_thumb.jpg

oddałem swojego Monstera w ręce Macieja z HRG w celu dokonania kolejnych zmian....

nowa półka, osłony pasków z RIZOMY , no i postanowiłem zmienić moje wydechy Termi na kompletny układ Termi razem z kolektorem.

Będę miał do sprzedania w bardzo dobrym stanie moje stare ( po przebiegu 3500km) tak więc dobrze dostrojone :lol: razem z ECU i filtrem powietrza.

Jest ktoś chętny na zakup ? zapraszam priv ( kpl do Monstera 1100 i 1100S)

A czyj ci on? Może gospodarz niech się chwali? ;)

Naklejeczki ładne - tylko foto z daleka. Szczegóły słabo widać

U mnie w garażu Vespa z 749 coś chyba zimą uprawiały bez zabezpieczeń, i powstało takie wspaniałe dzieciątko. Chyba dobrze im teraz razem. ;-)

DSC03032.JPG

DSC03035.JPG

DSC03028.JPG

Rewelka :o :shock:

Pasowałby do mnie (patrz nick ;) :lol: )

Może użyczysz ten "zestaw rozrodczy" na zimę ?? :lol:

piękna sprawa - gdyby takie rozmnazanie było proste... - ciekawe co by wyszlo z połączenia mojego piaggio hexagona z 748

oddałem swojego Monstera w ręce Macieja z HRG w celu dokonania kolejnych zmian....

nowa półka, osłony pasków z RIZOMY , no i postanowiłem zmienić moje wydechy Termi na kompletny układ Termi razem z kolektorem.

Będę miał do sprzedania w bardzo dobrym stanie moje stare ( po przebiegu 3500km) tak więc dobrze dostrojone :lol: razem z ECU i filtrem powietrza.

Jest ktoś chętny na zakup ? zapraszam priv ( kpl do Monstera 1100 i 1100S)

Znów grube zmiany :) Jak już bedzie zamontowana to się pochwal.

A jaka bedzie różnica jeśli chodzi o układ wydechowy, skoro już termi by? Czy nie wystarczyło zmienić kolektor, a może to zupełnie inny układ wydechowy, inny model termi?

U mnie w garażu Vespa z 749 coś chyba zimą uprawiały bez zabezpieczeń, i powstało takie wspaniałe dzieciątko. Chyba dobrze im teraz razem. ;-)

ładna rodzinka :) 2 włoszki Vespa i 749 oraz jedne włoch Monster :)

U mnie w garażu Vespa z 749 coś chyba zimą uprawiały bez zabezpieczeń, i powstało takie wspaniałe dzieciątko

Dzieciątko ma ADHD - tyle stwierdzić mogę po oblataniu pod serwisem :twisted:

Cieszę się, że wreszcie go upolowałeś 8-)

Wersja Dark. Na dniach odbieram/załatwiam wszystkie formalności związane ze sprowadzeniem, później przyjdzie czas na duży przegląd, pucowanie, zdjęcia, a przede wszystkim - jazdę :mrgreen:

To 695 wychodziło w wersji DARK :roll:

Ja się tam jakoś wyjątkowo nie znam, ale nawet tytuł manuala mam DUCATI MONSTER 695 / 695 DARK ...

potwornicki 620 i.e. 2002r ;]

obecnie w trakcie zdobywania tabliczek i przygotowywania do sezonu :P poza carbonowymi lusterkami w których nic nie widać, kierunkowskazami i obciętym zadkiem - oryginał ;]

post-683-1366036796,5992_thumb.jpg

obecnie w trakcie zdobywania tabliczek i przygotowywania do sezonu :P poza carbonowymi lusterkami w których nic nie widać, kierunkowskazami i obciętym zadkiem - oryginał ;]

No i obciętym przednim błotnikiem 8-)

Fajny monsterek, ciekawie zdjęcie wyszło z takim mocnym nasyceniem koloru.

kilka zdjęć po małych zmianach, wydech , półka, osłony pasków i osłony przedniej zębatki.... ;)

post-249-1366036797,8659_thumb.jpg

post-249-1366036797,9431_thumb.jpg

post-249-1366036798,0449_thumb.jpg

post-249-1366036798,117_thumb.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.